Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Cu Diana Gavrila in Tara Luanei. Muntii Buzaului 12 - 15 iunie 2014
nina_nicoleta:
NU RENUNTA NIMENI?! .... VREAU SI EU SA MERG ... ;)
Sherban:
--- Citat din: nina_nicoleta din Luni, 02 Iunie 2014, 14:36 ---NU RENUNTA NIMENI?! .... VREAU SI EU SA MERG ... ;)
--- Terminare citat ---
Buna dimineata,
draga Nina-Nicoleta se pare ca daca ti-ai dorit mult sa ajungi in Tara Luanei asa ca cineva de sus ti-a auzit dorinta.
Din pacate eu tocmai am aflat ca trebuie sa ma operez la un genunchi, asa ca nu as mai putea sa ajung in acest loc minunat!
daca te interseaza sa mergi in locul meu, lasa-mi te rog un mail sa putem discuta.
Imi pare rau ca nu va revad dragi prieteni SC, dar ma pregatesc ptr Apuseni :love:
Sherban:
--- Citat din: wonderland din Sâmbătă, 17 Mai 2014, 10:27 ---O mana de ajutor la organizare: luati cu copy-paste ambele liste, chiar daca va adaugati numele doar pe una dintre ele. Asa, nu se pierd numele pe traseu. La sfarsit - Gigi va avea listele complete, fara sa mai caute printre paginile topicului.
Microbuz Bucuresti
1. Florin I.
2. Stela G.
3. ..............
4. Opran C.
5. Ani Marie U.
6. Iulia M.
7. Crina Z.
8. Paula M. - urcare din Buzau
9. Adina I. - Buzau
10. Alexandra S.
11. Doina C.
12. Eugenia H.
13. Rodica S.
14. Viviana C.
15. Corina P.
16. Mariana B.
17.
.....
Microbuz Sibiu
1. Angela I.
2. Marin B.
3. Marius M.
4. Gabriela P.
5. Stela M - urcare din Brasov
--- Terminare citat ---
up-date lista...fara je :((
Sherban:
Hello admin, intrebare: cum se procedeaza in situatii de genul acesta, daca nu mai pot ajunge si este altcineva care sar dori sa mearga in lcoul meu? multumesc frumos
wonderland:
Sherbanica, imi pare rau de genunchi! Dar, te faci bine pana la Apuseni, nu?
Cu siguranta, Gigi, cand va intra, va va pune in contact. Asta daca una dintre voi nu e dispusa sa-si lase email-ul pe forum. Sau nina_nicoleta poate suna la agentie sa vorbeasca cu Samiza si sa ceara datele tale.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă