Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Andaluzia, Gibraltar si Maroc. Circuit si sejur. 25 august - 04 septembrie 2014
admin:
Ieri, la plimbarea pe care o fac zilnic (atunci cand nu sunt plecat...) am intalnit-o pe Aurelia. Care a fost si ea anul trecut in Andaluzia. La Predeal chiar ma intreba cineva, ce mai stiu de ea. Avand in vedere ca suntem sibieni amandoi si cum orasul nostru este destul de mic ar fi trebuit sa o mai intalnesc...Ieri am dezlegat "misterul"... ::) S-a mutat la Sebes Alba, la mama sa. Imi spunea ca este in varsta si ii este frica sa ramana singura. Si plecare la Sibiu imi spunea Aurelia ca este o tragedie...Nu o mai poate parasi nici un minut...
Nu mi-am continuat drumul pana nu am terminat amintirile din Andaluzia. Era atat de incantata de vacanta aceea, de tot ce a vazut, incat...parca ar mai fi mers odata. :)
Ani Marie:
sunt din ce in ce mai curioasa ... iar de uitat pe acolo nu vreau sa ma uitati, fara voi nu o sa mai fie atat de minunat,
imi pare rau de Aurelia ca nu mai poate veni cu noi, ii doresc mamei ei multa sanatate.
admin:
Am transmis tuturor un Email prin care solicitam optiunea voastra de participare la optionale. In situatia in care nu ati primit (poate v-a intrat in SPAM sau ceva nu a fost in regula cu transmisia - receptia) postez si aici textul Email-ului cu rugamintea sa-mi bifati optiunile voastre pe Email office@singlescamp.ro
"Acesta este un Emal general catre toti cei care participa la excursia din Andaluzia.
Asa cum explicam in prezentarea actiunii exista 4 obiective optionale care nu sunt incluse in tariful excursiei si la care pt a participa va fi necesar sa ne trimiteti optiunea voastra.
Va rog sa treceti in dreptul fiecareia DA (adica doresc sa particip) sau NU (nu sunt interesat de acest obiectiv). Dupa cumularea optiunilor voi transmite Samizei tabelul cu participantii/obiectiv pt a putea face rezervarile la fiecare dintre acestea.
1. Alhambra - intrare in complex si parcurgerea cu ghid - 30euro/pers
2. Gibraltar excursie cu microbuze autorizate in rezervatia maimutelor. Tot acolo Pestera St Michael, Marele tunel de aparare, Coloanele lui Hercule. Pret inclusiv taxa de intrare in rezervatie: 30euro/pers
3. Maroc - transport cu autocarul pana la Tarifa, ferry boat pana la Tangier, vizita cu ghid a orasului + shopping in Medina = 55euro/pers
4. Ronda - transport cu autocarul dus si intors din Fuengirola - 25euro/pers
Total excursii optionale = 145 EUR/persoana.
Alhambra este foarte urgenta, acolo programarile se fac cu multe luni inainte. La fel si Marocul, unde trebuie organizata One day trip-ul cu agentia spaniola cu care lucram in Andaluzia
Am rugamintea sa-mi transmiteti cat mai urgent raspunsurile voastre. "
dianna:
eu le am deja in contract
admin:
Mai multi dintre voi si-au exprimat intentia de la inceput sau aici pe forum sau direct Samizei. N-am avut acasa situatia am scris tuturor. Mi-au raspuns deja in jur de 14, cel mai probabil ca la fel ca si anul trecut nimeni nu va rata ceva... :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă