Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Andaluzia, Gibraltar si Maroc. Circuit si sejur. 25 august - 04 septembrie 2014

<< < (8/16) > >>

Plusar:
din pacate nu pot sa postez eu o poza de anul trecut in timpul unei iesiri la o sangrie (doua - trei) impreuna cu fetele ... atatia dinti pe metru patrat nu am mai vazusem demult !  :thumbup:

Ani Marie:
daca vrei ni le poti trimite pe ID-urile personale, eu sunt tare curioasa

PGabriela:
Ani Marie - actiunea din Andaluzia a fost minunata, a fost ceva cu mult peste nota 10++++++
Eu as fi preferat sa ma uite Gigi cateva "LUNI bune" pe acolo  :D nu as fi strigat dupa  :help:
Fara nici o gluma acum - A FOST O VACANTA MINUNATA, locurile pe unde am umblat, cele vazute si unele revazute - imi vor reveni in memorie ani buni. Periodic ma uit peste poze si imi amintesc cu drag de diverse momente.
Grupul la fel de nota 10, oameni pe care in viata de zi cu zi nu ai =:sansa sa ii intalnesti pe toti la un loc:= oameni de valoare.
La fel a fost si actiunea din 2012 - Capitalele Europei.

MAC:
  Ani Marie,Plusar a vrut sa spuna ca sangria a ras cu gura pana la urechi ;D  A fost cea mai buna si ametitoare sangria pe care am baut-o  :D,in miez de noapte,pe o terasa micuta cu miros de iasomie.Asta,dupa spectacolul ecvestru in ritm de flamenco  ;)

Plusar:
deci MAC = Mihaela  :giggle:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă