Arhiva > Arhiva
Atitudine
luciamanta:
Cred că atitudinea fiecăruia dintre noi depinde de caracterul fiecăruia, de educaţie, de temperament, de conjunctură...
luciamanta:
Intr-un spital de stat din Bucuresti, cu renume, oamenii sunt tratati ca niste obiecte. Diagnostice gresite, fuga dupa bani, operatii nereusite, lipsa de medicamente. Concluzia cand moare cineva: era predispus sa moara.
flaviaa:
hai sa fim optimisti , tu MIKI , cu credinta in DUMNEZEU , sa nu mai generalizam , era ... cum spui tu intr-un spital ...din BUCURESTI , era doar unul , nu sunt toate asa , nu toti oamenii sunt asa , sunt si medici de buna credinta .
eu... nu inteleg ceva , de ce tb sa dramatizam mereu ? la ce ne foloseste ? si de ce sa ne plangem mereu ?
sunt de acord ca sunt obstacole , dar din aceasta cauza , sunt ca sa ne definim si descoperim, pt mine ... e simplu.
si in felul acesta iti acoperi deficientele ...
eu sunt o luptatoare de felul meu , ii multumesc lui DUMNEZEU ca ma pune la incercare zii de zii....
julia:
uite asta da atitudine
Daca cineva e prea obosit sa-ti daruiasca un zimbet, atunci da-i tu unul, caci nimeni nu are mai multa nevoie de un zimbet decat cel care nu are niciunul de daruit.
luciamanta:
Extraordinara atitudine, Iulia. Asa da!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă