Arhiva > Arhiva

Atitudine

<< < (70/103) > >>

fortuna777:

--- Citat din: micaela din Sâmbătă, 21 Mai 2011, 22:18 ---
--- Citat din: optimus sum din Sâmbătă, 21 Mai 2011, 22:15 ---am dat destul din casa ...fetelor de aici stiti si singure ce trebuie facut...dar nu se poate elibera x de y , ci numai determinand pe y sa se plictiseasca si sa renunte la x... ok ?

--- Terminare citat ---

multumesc, optimus...intelegand...confirmandu-i-se niste lucruri...ii va fi mai usor sa faca ce trebuie. latzul lui era ideea iubirii reciproce. intelegand ca ea nu este, de fapt, iubita, va sti sa plece.

--- Terminare citat ---

ea nu va intelege ca nu este iubita...sunt convinsa ca i s-a confirmat de mai multe ori lucrul asta, dar in interiorul ei nu accepta...in plus el are grija, asa cum a spus opti, sa-i ofere momente sublime de fiecare data tocmai pentru a-i mentine vie dragostea...parerea mea este ca isi bate joc de ea, dar ea e prea indragostita de el sa poata pune punct relatiei definitiv

optimus sum:

--- Citat din: micaela din Sâmbătă, 21 Mai 2011, 22:22 ---
--- Citat din: optimus sum din Sâmbătă, 21 Mai 2011, 22:19 ---
--- Citat din: fortuna777 din Sâmbătă, 21 Mai 2011, 22:02 ---nu o iubeste, nu este altceva pentru el decat o proprietate...

--- Terminare citat ---
o iubeste... nu este o proprietate ...este jucaria cu care se joaca el ... si de o jucarie care o detii te plictisesti...nu intelegeti ? asta trebuie sa devina x...o proprietate , ca sa scape... omul nostru nu se joaca cu o jucarie decat cand nu-i apartine...asa este interesant ...probabil ca se poate vedea din comportamentul de zi cu zi ...de cate ori schimba telefoanele ? masina , pantofii, etc ...
in fine...

--- Terminare citat ---
telefoanele si masina nu. nici hainele... pare destul de constant...
ei bine, cred ca x o sa-l lase fara jucarie.  ;D si nu prin improprietarire ci prin "hocus-pocus", uite nu mai e.  ;D

--- Terminare citat ---
iti doresc vointa multa micaela...ai nevoie din plin ... si un gand bun de la noi toti . poate ajuta si asta .:)

optimus sum:

--- Citat din: fortuna777 din Sâmbătă, 21 Mai 2011, 22:27 ---
--- Citat din: micaela din Sâmbătă, 21 Mai 2011, 22:18 ---
--- Citat din: optimus sum din Sâmbătă, 21 Mai 2011, 22:15 ---am dat destul din casa ...fetelor de aici stiti si singure ce trebuie facut...dar nu se poate elibera x de y , ci numai determinand pe y sa se plictiseasca si sa renunte la x... ok ?

--- Terminare citat ---

multumesc, optimus...intelegand...confirmandu-i-se niste lucruri...ii va fi mai usor sa faca ce trebuie. latzul lui era ideea iubirii reciproce. intelegand ca ea nu este, de fapt, iubita, va sti sa plece.

--- Terminare citat ---

ea nu va intelege ca nu este iubita...sunt convinsa ca i s-a confirmat de mai multe ori lucrul asta, dar in interiorul ei nu accepta...in plus el are grija, asa cum a spus opti, sa-i ofere momente sublime de fiecare data tocmai pentru a-i mentine vie dragostea...parerea mea este ca isi bate joc de ea, dar ea e prea indragostita de el sa poata pune punct relatiei definitiv

--- Terminare citat ---

gresesti...un barbat niciodata nu-si bate joc de jucaria preferata...o iubeste si o adora , mai ales cand este o jucarie care a obtinut-o greu...dar niciodata nu-si bate joc...gresesti...

micaela:
nu mie, ci prietenei mele, optimus. multumesc, oricum. O voi ajuta.  ;)

optimus sum:

--- Citat din: micaela din Sâmbătă, 21 Mai 2011, 22:32 ---nu mie, ci prietenei mele, optimus. multumesc, oricum. O voi ajuta.  ;)

--- Terminare citat ---
whatever... noroc mult ...aveti nevoie...:)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă