Arhiva > Arhiva
Atitudine
micaela:
--- Citat din: iulia17 din Sâmbătă, 21 Mai 2011, 17:23 ---
nu, nu e cea mai buna, e cea mai simpla. consecinte insa vor fi.
--- Terminare citat ---
nici macar nu e simpla. ca nu gasesti, asa, la comanda, omul potrivit...iar prietena mea x nu e deloc genul care sa intre intr-o relatie numai ca sa aiba una....si-apoi, y a ridicat referentialul cam sus... ;)
care ar putea fi consecintele, Iulia, in ipoteza ca, totusi, se-mpiedica de un alt Y?
micaela:
--- Citat din: fortuna777 din Sâmbătă, 21 Mai 2011, 17:16 ---
--- Citat din: micaela din Sâmbătă, 21 Mai 2011, 17:00 ---
si te face sa ramai in ceva ce contravine jaloanelor tale de fericire (caci toti avem unele; de ex. sa nu traiesti in minciuna, neincredere etc.). de dragul inimii ai ramane in minciuna, indoieli etc.?
--- Terminare citat ---
nu, o perioada traiesc ascultand de saraca inima :'(, lupt sa schimb ceva din ce nu merge, dupa care vazand ca linistea si tot confortul meu psihic o iau la vale,... pentru ca nu poti schimba ceva ce nu vrea sa fie schimbat..., renunt...cu mare durere in suflet, dar renunt...definitiv :D
--- Terminare citat ---
x a renuntat "definitiv" de vreo 15 ori. doar ca y e diabolic. ;D de aici si disperarea prietenei mele, ca o chestie dinasta sus-jos te poate omori, la o adica. :D incep a ma gandesc ca situatia lor tine de...patologic. :)
iulia17:
daca ia pe cineva doar ca sa fie?
pai sa descopere mai incolo ca nu are nimic in comun cu el, sau ca el o fi bun, dar ea nu are disponibilitate (inca) pt altcineva.
citisem undeva ca nu e atit de importanta persoana cit momentul din viata noastra cind intilnim acea persoana.
iulia17:
el se intoarce, dar daca nu e usa deschisa pe unde naiba intra ???
micaela:
'pe cineva doar ca sa fie" se exclude ca ipoteza...x nu-i deloc capabila de o situatie dinasta...fara sentimentu' inflorit. :D
iar probabilitatea ca "the one' sa intervina salvator fix la momentu' oportun, numa' daca o fi facut in scaldatoare...o s-o intreb. :D
varianta cea mai pauzibila e cea cu vindecarea prin vointa proprie si amixca x chiar a fost (de vreo 15 ori) la un pas...da' iti zic eu, inamicul e buba in problema asta... trebuie anihilat si impiedicat sa mai combata. :D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă