Arhiva > Arhiva
Atitudine
micaela:
--- Citat din: iulia17 din Sâmbătă, 21 Mai 2011, 17:37 ---
el se intoarce, dar daca nu e usa deschisa pe unde naiba intra ???
--- Terminare citat ---
prin telefonul fix, mobil, si sunand la poarta. cand nu i se raspunde (repetat) gaseste o modalitate oarecare...
m-am gandit la varianta impuscarii. :D
iulia17:
pai vezi, nu el e problema ci ea ca cedeaza
dar tot vorbeai mai devreme de karma, poate asa trebuie sa se intimple, poate starea ei de slabiciune chiar are nevoie de ciclurile astea de suferinta. cind depaseste momentul dzeu stie..
micaela:
nu, acuma fara gluma, prietena x e in pragul disperarii..ca stiti cum e sa te desparti o data...cat doare, dar s-o faci de 15 ori si sa treci prin toate starile acelea...repetat... :(
dar, vorbind cu voi, mi s-au mai asezat niste lucruri....ma duc sa vorbesc cu ea, adica sa-i spun '.vreo doua'. multam fain.
micaela:
da....de unde i s-o trage Karma asta, nush' :(
multam. ii va fi de folos.
fortuna777:
--- Citat din: micaela din Sâmbătă, 21 Mai 2011, 17:44 ---nu, acuma fara gluma, prietena x e in pragul disperarii..ca stiti cum e sa te desparti o data...cat doare, dar s-o faci de 15 ori si sa treci prin toate starile acelea...repetat... :(
dar, vorbind cu voi, mi s-au mai asezat niste lucruri....ma duc sa vorbesc cu ea, adica sa-i spun '.vreo doua'. multam fain.
--- Terminare citat ---
sa stii ca nu am glumit cand am spus ca trebuie sa gaseasca un inlocuitor pentru y....Din pacate prietana ta face parte din categoria femeilor care nu pot sa traiasca singure, care se simt implinite si intregi doar cand au un barbat langa ele....Y a fost atat de abil si de smecher, incat cred ca a reusit sa-i creeze o dependenta de el...Cred ca i-a aflat punctele slabe si ori de cate ori are chef apeleaza la asta. ...E un fel de abuz emotional...Gandeste-te la toate femeile care accepta sa stea intr-un cuplu, in ciuda tuturor mizeriilor pe care le suporta. Cand am spus inlocuitor pentru y, nu m-am referit neaparat la un alt mascul...ar fi ideal, dar din pacate nu este atat de usor avand in vedere prin ce a trecut ea si ca probabil increderea ei in barbati este rau zdruncinata....Aici prietenii au un rol important si, mai mult decat atat. cred ar trebui sa invete sa se simta bine cu sine insasi.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă