Arhiva > Arhiva
Atitudine
Ayouni:
--- Citat din: micaela din Miercuri, 01 Decembrie 2010, 01:54 ---.......
--- Terminare citat ---
o fi buna si o sperietura, pentru iesirea din pasa hipo-afectiva? :D
[/quote]
eu nu am fost niciodata intr-o astfel de faza hipo-afectiva dar sunt convinsa ca o "sperietura", poate functiona! incearca ;)
--- Citat din: silviu din Miercuri, 01 Decembrie 2010, 00:56 ---
--- Citat din: ayouni ---... pe palida-ti frunte nu-i scris Dumnezeu! :)
--- Terminare citat ---
m-ai prins! :) cred ca nu cred :(
si nici macar nu a trebuit sa alerg :)
--- Terminare citat ---
bun venit pe pamant! iubirea nesfarsita e utopie. cel putin asa e pe planeta noastra.
[/quote]
o fi ea utopie dar face ca viata uneori sa fie mai interesanta (life is a journey and love is what makes the journey worthwhile)
silviu:
--- Citat din: ayouni ---si nici macar nu a trebuit sa alerg :)
--- Terminare citat ---
evident! exista riscul sa te-mpiedici :)
--- Citat din: ayouni ---o fi ea utopie dar face ca viata uneori sa fie mai interesanta
--- Terminare citat ---
urasc sa-ti dau dreptate! dar asa e! cu totii alergam dupa iubirea nesfarsita :( atunci cand ne indragostim ne place sa credem ca e pe veci. nu numai ca face viata interesanta, ci face viata sa fie viata.
--- Citat din: pe_jumatate ---cum se amputeaza un sentiment?
--- Terminare citat ---
nu stiu, eu le am intregi. dar as fi vrut sa nu le am. de multe ori consider ca in lipsa lor viata nu si-ar fi avut sensul, pentru ca mai apoi sa baleiez... poate eram mai fericit in absenta sentimentelor. dar as fi platit un pret: nu as fi cunoscut viata adevarata. dar si iubind, tot platesti un pret: inveti ce e suferinta. vrand-nevrand trebuie sa alegi intre doua rele. care ti se pare cel mai mic?
pe_jumate:
--- Citat din: silviu din Miercuri, 01 Decembrie 2010, 16:58 ---**** nu stiu, eu le am intregi ****
**** de multe ori consider ca in lipsa lor viata nu si-ar fi avut sensul ****
**** poate eram mai fericit in absenta sentimentelor ****
--- Terminare citat ---
@silviu: @micaela mi-a dat o carticica pe care o citesc de zor de ceva vreme si ma stradui sa o si pricep.. oricum, imi dau seama chiar de dupa primele zeci de pagini citite.. tu esti o fiinta superioara si te afli destul de aproape de iluminarea pe care o cauta acerb multi asceti si/sau initiati, de secole .. sa crezi in continuare in sentimentele tale, in sinele tau, asa rebel cum pare el multora, si dincolo de judecatile de valoare interpuse de altii sau de conditionarile mentale ale mediului in care te-ai invartit pana acuma..
--- Citat din: silviu din Miercuri, 01 Decembrie 2010, 16:58 ---**** dar as fi platit un pret: nu as fi cunoscut viata adevarata. dar si iubind, tot platesti un pret: inveti ce e suferinta. vrand-nevrand trebuie sa alegi intre doua rele. care ti se pare cel mai mic?
--- Terminare citat ---
@silviu, tu citezi din Buddha acum? m-ai spart... :-*
luciamanta:
--- Citat din: silviu din Miercuri, 01 Decembrie 2010, 00:56 ---
--- Citat din: marcutza din Marți, 30 Noiembrie 2010, 22:04 ---cat de bine si reconfortant ar fi ca "normalitatea" (si nimeni nu a venit cu o definitie la modul general a ei) sa duca la normal.
--- Terminare citat ---
normalitatea e definita de majoritate :
--- Terminare citat ---
Daca normalitatea este definita de majoritate, atunci hai sa vorbim concret, Silviu. În ziua de azi sunt tot mai multi oameni depresivi, falşi, egoişti, profitori, descurajati de viata, oameni duri, conduşi de propriul Eu, conduşi de bani, de putere nemeritată, oameni care incearcă să inteleagă sau să accepte în felul lor timpul şi lumea în care trăiesc. Tu ai putea să te adaptezi la o lume urâtă şi bolnavă? Pentru că ochii mei aşa o văd, o lume pur şi simplu bolnavă. Am mai spus şi cu alte prilejuri, tot pe forum, trăim într-o lume nebună, nebună. Deci, dragă Silviu, dacă majoritatea oamenilor sunt atât de aplecaţi spre partea rea şi urâtă a lucrurilor, atunci înseamnă că normalitatea este descrisă de urâţenie, de răutate, de cădere? Şi de ce urâtul are mai mare succes? Nu ştiu, Silviu. Nu pot să cred în urât şi vulgar.
luciamanta:
--- Citat din: silviu din Marți, 30 Noiembrie 2010, 21:27 ---
--- Terminare citat ---
de cele mai multe ori, iubirea nu continua si dincolo, asta pentru ca uitarea e scrisa-n legile omenesti. mi-ar placea sa cred ca o "luciamanta" m-ar iubi dincolo de trecerea in nefiinta cu toata fiinta ei, dar vai!, sunt constient de vremelnicia acestui sentiment.
draga lucia, desi te contrazic peste tot, mi-ar fi placut sa te intalnesc candva, cu ani in urma, in timpul tineretii mele zbuciumate.poate chiar mi-ai fi dovedit ca exista iubire dincolo de moarte :D sau macar ai fi incercat, iar eu, ca un elev silitor indragostit, te-as fi crezut, sau macar as fi incercat sa te cred. acum insa, scrijelit de vremuri, constient ca insasi viata e o iluzie, nu mai cred in dragostea eterna. din moment ce viata e vremelnica, de ce dragostea, o mica parte a vietii, ar fi perpetua?
[/quote]
Silviu, citesc si zâmbesc larg...Din tot ce scrii se vede că ai multă personalitate, eşti plin. Aş vrea să cred că eşti un om care mai are încă bucuria enormă de a trăi.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă