Arhiva > Arhiva

Atitudine

<< < (36/103) > >>

pe_jumate:
cum se amputeaza un sentiment? :-*
stiu, ii iei pe sentiment de coada, il pui pe fundul de lemnsau pe genunchi.. si ii tai coada.. am prins-o si pe asta, heheh.. imi prieste nesomnul
hai sa te pup, @silviu, mizantropul de tine..

--- Citat din: silviu din Miercuri, 01 Decembrie 2010, 01:16 ---esti sigura? nu cumva sunt si unii incapabili de iubire, nascuti cu sentimentele amputate? nu te supara, eu doar intreb :D

--- Terminare citat ---

micaela:
da, Ayouni. cred si sigur sper ca mai exista iubiri frumoase, autentice, crescute in sus si infipte in jos, precum copacii in timp....dar par a fi din ce in ce mai rare. si cred ca asta si din cauza faptului ca oamenii au abdicat prea usor de la credinta in astfel de iubiri. nu crezi, nu ai... si cum multi nu mai cred, ne-iubirea a crescut cam multicel.

da, pe_jumate, mi-a placut ideea, sperantele noastre au temperatura iaurtului proaspat scos de la refrigerateur.  :) ma duc sa-mi fac un ceai cald.  ;)

or exista oameni total amputati de sentimente? poate doar cei din zona patologicului. in rest, fiecare cu pustiurile lui conjuncturale, cu anestezierile, lehamitele, indoielile si oboselile lui dar, la o adica, creste sentimentul amputat, precum pasarea Phoenix. o fi buna si o sperietura, pentru iesirea din pasa hipo-afectiva?  :D

micaela:

--- Citat din: pe_jumate din Miercuri, 01 Decembrie 2010, 01:43 ---cum se amputeaza un sentiment? :-*
stiu, ii iei pe sentiment de coada, il pui pe fundul de lemnsau pe genunchi.. si ii tai coada.. am prins-o si pe asta, heheh.. imi prieste nesomnul
hai sa te pup, @silviu, mizantropul de tine..

--- Citat din: silviu din Miercuri, 01 Decembrie 2010, 01:16 ---esti sigura? nu cumva sunt si unii incapabili de iubire, nascuti cu sentimentele amputate? nu te supara, eu doar intreb :D

--- Terminare citat ---

--- Terminare citat ---

varianta 2: amputarea sentimentului cu tot cu organul suport. la doamne cica ar fi inima. la barbati, nu ma pronunt.  :D

pe_jumate:
de ce sa nu te pronunti, @micaela??
pronunt eu organul suport, cum zicea mama, demult tare, cand mai intram si ru prin bucatarie.. ;D
la barbati dragostea salasluieste in stomac (ca nu discutam de echilibru instabil, nu?)

pe_jumate:
*eu, nu ru :-\
 ;D eu intram prin bucatarie, pe vremuri.. incredibil dar adevarat

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă