Arhiva > Arhiva

Atitudine

<< < (4/103) > >>

Miha:
Intru si eu in joc si sunt in acord total ca atitudinea este esentiala. Eliminarea cuvintelor negative din vocabular ne face sa gandim pozitiv si in final ajungem sa fim pozitivi! In general, negatiile sunt agresive si in anumite situatii sunt greu de acceptat. Eliminarea lor din vocabular si din mintea noastra este un bun prilej de a ne exersa asertivitatea.

pe_jumate:
si mie imi place subiectul cu auto-dezvoltarea
ma bag si eu curand
dar acum trebuie sa ma retrag

va doresc tuturor o dupa-amiaza/seara exceptionale si numai bine!

anamama13:
in momentul in care nu-l folosesti pe "nu" in relatia cu societatea, esti terminat ! te vei imprastia in mii de bucatele, in lacrimi si nopti pierdute, in suferinte multiplicate de numarul celor din jurul tau... cand nu poti spune "nu" tu nu-ti mai apartii, nu mai existi ptr tine, nu mai ai timp ptr tine... totul apartine celorlalti.... si uneori ajungi sa nu mai poti respira... si atunci, trebuie sa inveti sa mai spui si NU... dar nu tie insati....

pe_jumate:
ana, din cate am inteles eu, nu e vorba despre a nu fi ferm in ceea ce ai decis si mai ales in ceea ce crezi ca trebuie sa refuzi, ci de felul in care o spui pentru ca "nu"-ul tau sa fie acceptat de ceilalti.. una din formele clasice de a zice nu e "da, dar" ;)

anamama13:
ei, de chestia asta sufar eu.... poate ne invata cineva concret, cum poti spune "nu".... si cum poti spune "da"....

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă