Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Revelion Singles Camp 2014
opti:
Mihaela, si eu sunt din Bucuresti ! M-ai putea lua si pe mine ? Bineinteles, vom imparti cheltuielile de transport...
wonderland:
--- Citat din: opti din Joi, 14 Noiembrie 2013, 20:41 ---Eu am achitat avansul, dar nu stiu pana cand pot achita restul...
--- Terminare citat ---
De obicei, data e precizată în același email în care ai primit informațiile privind plata (cont, valoare si data limită avans, dată limită rest de plată). :)
admin:
Opti, trebuie sa te adresezi Samizei, pe office@bonvoyagesibiu.ro. Ea se ocupa in agentie de toate probleme legate de rezervare. Ea este la Targul de turism din Bucuresti, ajunge insa azi la birou.
opti:
Multumesc frumos. Am gasit: 10.12.13. :) Deci mai am timp pana la sfarsitul lunii. In decembrie nu vreau sa intru, sa nu risc... In caz ca vrea sa afle cineva, sa ne putem recunoaste, opti sunt eu, Aurelia. :D Dar sunt atasata de acest nick. :)
adina85:
mersi opti, ai dat o veste asteptata cred de majoritatea ..data limita de plata :buck2: chiar vroiam sa intreb si eu
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă