Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Revelion Singles Camp 2014

<< < (15/74) > >>

admin:
Incepand cu 07.11.2013, ora 11.00 se inchide lista de participanti la Revelion 2014. Din acest moment cei care se inscriu sau s-au inscris dar nu au achitat avansul de rezervare, mai pot rezerva un loc doar daca renunta cineva, la schimb cu acesta. In situatia de renuntare o sa anuntam, in ordinea inscrierii, pe cei care se inscriu din acest moment. Deci inscrierile raman deschise, pt a forma o lista de rezerva.

mihaela.nicolescu:
buna
Si eu sunt new entry - ramane valabila oferta de a merge impreuna Bucuresti-Govora. Mai este timp , dare bine sa stii ca la inceput de drum mai esti cu cineva :)
m

Onix:
Ok, Mihaela ! Multumesc pentru confirmare ! Ramane sa discutam detaliile la momentul oportun. Pana atunci zile frumoase tuturor. Intru destul de rar, timpul meu liber este extrem de limitat.

Manu:

--- Citat din: Onix din Sâmbătă, 09 Noiembrie 2013, 12:17 ---Ok, Mihaela ! Multumesc pentru confirmare ! Ramane sa discutam detaliile la momentul oportun. Pana atunci zile frumoase tuturor. Intru destul de rar, timpul meu liber este extrem de limitat.

--- Terminare citat ---
Buna tuturor,
Sunt din Hunedoara si nu am o cursa directa catre Govora,vine cineva din Adreal, sa impartim drumul cumva?

opti:
Eu am achitat avansul, dar nu stiu pana cand pot achita restul...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă