Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Revelion Singles Camp 2014
MAYRA:
Buna seara tuturor!
Sunt new entry
si de-abia astept sa plec in excursii alaturi de voi, se pare ca stiti sa va distrati de minune!
admin:
O sa fie multi vechi, dar si multi noi, dupa cum vad! Cei noi, sa n-aveti emotii, sunteti pe maini bune, intrati intr-un grup in care oamenii stiu sa se distreze! :thumbup: :) O sa intrati in atmosfera imediat!
cristin:
--- Citat din: mihaela.nicolescu din Luni, 21 Octombrie 2013, 12:39 ---Buna Tuturor
din poz de new entry - astept cu nerabdare Revelionul.
Cine vine din Bucuresti si nu are mijloc de transport - sa spuna - eu vreau sa vin ci buburuza si nu mi-ar strica ceva companie pe drum
--- Terminare citat ---
Buna tuturor,
Sunt new entry si abia astept sa va cunosc :flori:.
Buna ziua - d-na Mihaela Nicolescu si eu sunt din Bucuresti si am o buburuza cu care as veni (depinde si de vreme) - mi-ar face placere sa am ceva companie :applause:- cred ca, daca am lua legatura - am putea aranja ceva-cumva cu traseul. :flori:
adina85:
cine stie dintre cei vechi sau chiar adminul sa ma informeze daca revelionul are vreo tematica , ceva aparte ,organizat din timp sau e ceva spontan si vedem la fata locului ?ar fi f fain sa stim dinainte detalii :) am vazut ca a ramas la 40 cifra de inscrisi desi de atunci m-am inscris si eu ^-^
admin:
Iti raspund eu Adina, pentru ca sunt organizatorul...Spuneam ca Revelionul nu va fi doar o petrecere ci o sa mai fie si alte activitati de entertainment, vizitare, relaxare. Pe masura ce ne apropiem de ziua in care o sa ne intalnim la Govora, eu am sa postez, asa cum faca intotdeauna si la fiecare actiune, diferite informatii. Ce tin de participanti, de program, de vreme, de multe altele...Inca suntem departe, de aceea m-am ocupat de ceea ce e mai urgent acum de facut, adica lansarea actiunilor 2014, in special a celor care au nevoie de cumparare biletete de avion din timp. Sunt multi doritori si toti au nevoie de perioada in care se vor tine - pt a stii cand sa-si organizeze concediul, cat costa, sa vada daca se pot incadra in bugetul pe care-l au. Am reusit sa deschidem rezervarile mai repede cu doua saptamani in avans fata de anul trecut si asta este foarte bine pentru cei care s-au orientat catre cele doua excursii....Acum lucrez mult pe Scotia - Irlanda, Madeira si Italia de Sud, sunt actiuni pilot, asa ca este nevoie de multa atentie si in special de documentare. In paralel lucrez la un soft pentru rezervari, vreau sa-i usurez munca Samizei in agentie. Pana pe 15 noiembrie o sa am de lucru pentru a finaliza calendarul de anul viitor si sa activez functia de rezervare la site. Dupa, am sa am mai mult timp si o sa actualizez inscrierile, am sa incep sa fiu mai activ aici. Pana atunci.."ma afund" in organizarea pentru anul viitor...
Nu este nevoie de vreo pregatire speciala pt vreuna dintre activitati, sau daca chiar gandesc ceva care solicita asa ceva am sa va anunt din timp.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă