Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Revelion Singles Camp 2014
nickescool:
Mai sunt locuri la Revelion?,cred ca vreau si eu,adica nu cred ca o sa mi schimb statutul asa in doua luni ).
admin:
Mai sunt Nicu, astept sa ne intalnim dupa Bran si acolo... :)
nickescool:
--- Citat din: admin din Sâmbătă, 26 Octombrie 2013, 10:07 ---Mai sunt Nicu, astept sa ne intalnim dupa Bran si acolo... :)
--- Terminare citat ---
M am mai intalnit si separat cu membri SC dar parca tot tu stii mai bine sa dai impuls distractiei,,,,:)
cristinalacatus:
revelion singles, suna interesant... incepi anul intr-un mod total imprevizibil
totusi catev adetalii poate conving mai usor spre luare unei decizii bune... varsta participantilor? (am inteles "din piata" ca sunt persoane >45?), numar persoane sex feminin versus nr pers sex masculin...pana la urma cum se danseaza? :)... totul se face dinspre si inspre sibiu-bucuresti, dar despre vestul tarii nimic propus/inedit?
in asteptarea catorva raspunsuri, multumiri anticipate
admin:
Se discuta "in piata" de noi, Cristina? :) ::) Wow! Am intrat deci pe "bursa"... ;D ;D ;D Cum suntem "cotati" ??? +45??? Oooh, oamenii astia de la "bursa" se iau dupa varsta mea...v-a trebui sa pun o poza de cand aveam vreo 30...Sa nu "imbatranesc" pe toti cei de aici...
E o gluma bineinteles.... Acum despre intrebari. Este firesc pentru oricine sa-si puna intrebari cu cine petrece o clipa, o zi, un week-end, o vacanta, darmite' Revelionul?! ::) Dar nici prea multe ganduri si intrebari dac-ti pui nu-i bine...Asa nu o sa mergi nicaieri...
Ce intrebi tu de raport, varsta etc tine deja de alt tip de intalniri, care nu intra in atentia mea de organizator. Aici lumea vine pentru altceva...Au fost oameni de varste foarte diferite (by the way - ai obtinut "din piata" - o informatie gresita ...media este alta...), dar asta nu a contat, toti s-au simtit bine...Depinde mult de compatibilitati de alta natura, generate mai mult de educatie, mai putin de varsta, sex etc...Asa cum iti scriam in Email-ul de binevenit, mai citeste-l odata, ai acolo multe repere ... :)
Despre vest, nu inteleg intrebarea... :( E vorba de organizarea acolo a unui revelion, sau nu stiu la ce te referi...La drumul pana la Govora? Daca poti fi mai precisa pot raspunde...asa nu inteleg...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă