Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Revelion Singles Camp 2014
murandra:
--- Citat din: kike din Marți, 13 August 2013, 17:30 --- :2funny: Te pup, Tania! Hai, iarna, hai ;)
--- Terminare citat ---
Kikeee, ce ai cu vara mama? Las-o ca sta bine inca, ce vrei frig? NUUU, numai daca sunt la schi, altfel vreau vara si cald, si cat mai putine haine pe mine. Deh, sunt o "destrabalata" si-mi place sa umblu mai "dezbracata" :giggle:
Tania55:
sunt de acord cu tine Raluca ........ scuze, greseala este a mea ca am postat harta rutelor pe aces topic :oops: ... stai ca repar greseala ..... o voi posta pe "Sarbatoarea Recoltei " ;) ... e mai bine asa ? :)
deli_a:
--- Citat din: murandra din Marți, 13 August 2013, 17:54 --- ce vrei frig? NUUU, numai daca sunt la schi, altfel vreau vara si cald, si cat mai putine haine pe mine.
--- Terminare citat ---
Subscriu, Ralu !! si la schi.. 8) si la ..dezbracare.. :giggle:
murandra:
--- Citat din: deli_a din Miercuri, 14 August 2013, 08:52 ---Subscriu, Ralu !! si la schi.. 8) si la ..dezbracare.. :giggle:
--- Terminare citat ---
Si la destrabalare nuuu deli_a ???? :)
admin:
Am afisat locatia de Revelion, este la primul mesaj al acestui topic. Din acest moment, inscrierile si rezervarile sunt deschise.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă