Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Revelion Singles Camp 2014

<< < (4/74) > >>

mihaela1961:

--- Citat din: Mari_a din Duminică, 11 August 2013, 08:15 ---In microbuz, cand ne intorceam de la Cheile Nerei, asta discutam cu kike: cu ce ne imbracam de revelion!   ;D

--- Terminare citat ---
Eiiii...auzi la ele...'cu ce ne imbracam de revelion'(ma rog, io mai mult meditam cu ce'ne imbarcam' de revelion-ma refer la moldoveni  :-[)
Imbracat- pulovere lalai si egari, cu ce altceva?M-am 'copt' si am facut 'baie de aburi' la revelionul 2013, nestiind ca ..atmosfera va fi asa 'incinsa', de-mi venea sa cant cu naduf' 'Eu vara nu dorm', chit ca afara erau ceva grade minus :-\
p.s. sugestie:Maria, daca scoti ornamentele de Cruella de pe rochie, zau ca merge in noaptea de Revelion. ::)Eu sunt tare curioasa de locatie  oO
Oricum, trebuie sa ma pregatesc cu ceva 'sala de fitness' inainte, asta ca sa rezist la tururile de forta  *|* *|* *|*

mihaela1961:

--- Citat din: Tania55 din Sâmbătă, 10 August 2013, 23:35 ---luati-ma si pe mine , va rog .........   :)

--- Terminare citat ---
Normal ca vii cu noi  :) Ai vreun dubiu?

deli_a:
Tania, esti deja om de baza... :applause:

Tania55:
harta rutelor ... poate va este de folos ... pentru a ajunge la locatia (pe care nu  o stim inca)  :)   

http://www.rome2rio.com/

Daca puneti Londra, United Kingdom  :) si Alba Iulia, Romania  :) (sau invers,
 va arata drumul cu avionul si apoi cu masina de la Cluj la Alba, iar in partea stanga va da detalii...
Daca dati in jos pe detaliile din stanga va da Train,  Car, Ferry, Car si daca dati click pe car ferry car va arata drumul si ruta cea mai scurta cu masina.....durata.......etc...
Pentru localitati mai mici trebuie pus si judetul...Ex: Jidvei, jud.Alba, Romania.........
Bineinteles ca puteti pune orice destinatie din lume...........dar pentru distante foarte mari nu da decat harta zborurilor cu avionul.....
In partea dreapta de sus a hartii da Transport, Road, Satelite = cum vreti sa vedeti harta.....

kike:
 :2funny: Te pup, Tania! Hai, iarna, hai ;)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă