Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Revelion Singles Camp 2014
doruri_verzi:
Gigi, oare ai putea sa imi spui daca s-a mai retras cineva si s-a eliberat vreun loc pt Revelion?Multumesc!
Rada
admin:
Doruri_verzi, ti-am transmis un Email in care te directionam spre Samiza pt raspuns.
admin:
Eeeei, mai e un pic! Nerabdare, emotii, ganduri? Nu, pentru ca totul va fi bine! :dance: *|* :thumbup:
www.youtube.com/watch?v=5F_D71Ceaqg
admin:
Ma uitam pe lista de inscriere pt excursia de 1. Dintre baieti il vad doar pe Cristi...Fetelor, va ganditi si voi la ce ma gandesc si eu... ::) Ori s-au inteles intre ei sa va astepte la sosirea din excursie cu flori, surprize, sampanie, confeti ???, ori le e teama ca petrecerea de Revelion va lasa urme adanci care se pot trata doar printr-o zi de somn? ;D Oricum doamnelor, pe intai seara 20 baieti odihniti vor fi sufletul petrecerii, asa ca eu si cu Cristi o sa ne putem furisa usor-usor la culcare... :-[ Oare? ::) ;D ::) Nu cred...nu o sa pot ocazia unei ultime zile ..."Let's dance":
www.youtube.com/watch?v=OyVjdQXNs9s
admin:
Da, da uite m-am uitat mai bine si atent la lista...si mai sunt si Valentin si Iliuta, deci randurile celor care o sa ne astepte...o sa fei mai mic... :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă