Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Revelion Singles Camp 2014
mar61r0@gmail.com:
::) :laugh:
--- Citat din: admin din Vineri, 20 Decembrie 2013, 18:37 --- sunt, sunt..... de toate, mai ales pt cei nou veniti, cum sunt si eu. dar totul va fi bine :applause:
Eeeei, mai e un pic! Nerabdare, emotii, ganduri? Nu, pentru ca totul va fi bine! :dance: *|* :thumbup:
--- Terminare citat ---
mar61r0@gmail.com:
--- Citat din: admin din Sâmbătă, 21 Decembrie 2013, 07:38 ---Ma uitam pe lista de inscriere pt excursia de 1. Dintre baieti il vad doar pe Cristi...Fetelor, va ganditi si voi la ce ma gandesc si eu... ::) Ori s-au inteles intre ei sa va astepte la sosirea din excursie cu flori, surprize, sampanie, confeti ???, ori le e teama ca petrecerea de Revelion va lasa urme adanci care se pot trata doar printr-o zi de somn? ;D Oricum doamnelor, pe intai seara 20 baieti odihniti vor fi sufletul petrecerii, asa ca eu si cu Cristi o sa ne putem furisa usor-usor la culcare... :-[ Oare? ::) ;D ::) Nu cred...nu o sa pot ocazia unei ultime zile ..."Let's dance":
www.youtube.com/watch?v=OyVjdQXNs9s
[/quote :) bine ca am aflat cam cati baieti sunt, nu de alta dar sa ne scoata si pe noi cineva la dans :dance:]
--- Terminare citat ---
CristianT:
--- Citat din: mar61r0@gmail.com din Sâmbătă, 21 Decembrie 2013, 20:19 --- ::) :laugh:
--- Terminare citat ---
Sunt cam ingrijorat. ma gindesc sa ma retrag. ;)
CristianT:
--- Citat din: Ani Marie din Miercuri, 18 Decembrie 2013, 12:52 ---Multumesc Gigi ca mi-ai spus de ziua lui Stefan :).
sper sa-l indrageasca toti asa cum l-am indragit eu. :thumbup:
--- Terminare citat ---
Daca e la fel de competent ca doamna ghid dela cule va fi o placere sa mearga cu noi.
Nu vrea nimeni sa mearga cu mine cu masina? Nu am avut evenimente rutiere de multa vreme.Si nu va pun la impins masina. :)
CristianT:
--- Citat din: admin din Sâmbătă, 21 Decembrie 2013, 07:54 ---Da, da uite m-am uitat mai bine si atent la lista...si mai sunt si Valentin si Iliuta, deci randurile celor care o sa ne astepte...o sa fei mai mic... :)
--- Terminare citat ---
E bine ca suntem mult mai multi decit la postarea anterioara. Ne-am dublat numarul. ;D
Nu ma mai retrag!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă