Arhiva > Arhiva
Cum sa traiasca nefumatorii intr-o lume de fumatori?
silviu:
--- Citat din: maria171 ---in sprijinul meu nu a sarit nimeni
--- Terminare citat ---
poate pentru ca nu aveai dreptate :-\
maria171:
eu zic ca aveam dreptate
eram intr-o comunitate
tu de ce crezi ca nu aveam dreptate?
trebuia sa suport sa imi dea fumul in nas?
carmentoma:
--- Citat din: capsuna din Luni, 26 Aprilie 2010, 21:21 ---Astia sunetm educatie civica = zero barat!
--- Terminare citat ---
--- Citat din: maria171 din Luni, 26 Aprilie 2010, 21:18 ---stateam intr-o dimineata in statia de tramvai
ploua si era un aer f curat
mie imi place cand ploua
cand am simtit miros de tigara
langa mine era o adolescenta care isi aprinsese tigara si tragea cu pofta
era multa lume in statie pentru ca tramvaiul nu venise mai de mult
din toti eu i-am zis sa mearga in alta parte ca ma deranjeaza mirosul
fata a ripostat, ca sa plec eu daca ma deranjeaza si cu ea odata au mai comentat cativa
in sprijinul meu nu a sarit nimeni
--- Terminare citat ---
--- Citat din: maria171 din Luni, 26 Aprilie 2010, 21:44 ---eu zic ca aveam dreptate
eram intr-o comunitate
tu de ce crezi ca nu aveam dreptate?
trebuia sa suport sa imi dea fumul in nas?
--- Terminare citat ---
Educatia acelei copile trebuia facuta in familie! Daca nimeni de acasa nu atrage atentia asupra acestor probleme si a multor altora legate de cei sapte ani de acasa, nu mai e nimic de facut! Iar exemplul personal al parintilor e si el de importanta maxima! Pare desuet sa mai pomenesti azi de "Codul bunelor maniere"! Ce ma e si aia, ti s-ar replica impertinent! Si cum ne-am crescut generatia asta din ultimii 20 de ani, asa o avem! Culegem roadele unei democratii prost intelese! Cat priveste solidaritatea noastra, a romanilor...no coment!
silviu:
--- Citat din: maria171 din Luni, 26 Aprilie 2010, 21:44 ---tu de ce crezi ca nu aveam dreptate?
--- Terminare citat ---
pentru ca in statiile de tramvai fumatul nu este interzis :D
capsuna:
Statia de tramvai e loc public, si nu vad de ce nefumatorilor trebuie sa li se sufle fumul in nas. Daca esti fumator si ai bun simt te uiti in jur cand iti aprinzi tigara sa nu deranjezi.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă