Arhiva > Arhiva
Cum sa traiasca nefumatorii intr-o lume de fumatori?
maria171:
acum ceva ani lucram intr-un birou mare
erau 4 fumatoare, restul nefumatori
cei care nu fumau au luat decizia sa le permita sa fumeze in birou vara, cand aveam geamurile deschise, dar nu mai mult de o tigara o data
daca se fuma la fereastra, o tigara in enormitatea aia de birou nu se simtea
deci noi, cei care nu fumam, le-am inteles si nu le-am trimis sa fumeze la toaleta
in schimb, ele se strangeau toate 4 si fumau si 3 tigari de persoana una dupa alta
culmea e ca tot ele comentau
pana la urma, dupa discutii si dupa interventia sefului, nu au mai fumat in birou
ioana:
Am fumat si eu ceva ani, dar m-am lasat din motive de sanatate.
Nu ma deranjeaza fumul de tigara daca se fumeaza in locuri aerisite.
Saturnianul:
Io vreau sa raspund la intrebarea din topic: cu masca de gaze pe figura :D :P
clopotel32:
Si de unde iei mataluta Bogdane masca de gaze? Sa nu-mi spui ca te duci la o firma de gaze!!! Ca nu ai sa gasesti asa ceva acolo!!! Sau te-ai referit la canula medicala ? Nefumatorii au lumea lor exact ca si fumatorii.
Hmmm da!! ar fi interesant sa-si ia nefumatorii canule medicale si sa intre in lumea fumatorilor... :D Nu ma mai mira nimic pe lumea asta!!!!
Saturnianul:
--- Citat din: clopotel32 din Luni, 12 Aprilie 2010, 22:10 ---Si de unde iei mataluta Bogdane masca de gaze? Sa nu-mi spui ca te duci la o firma de gaze!!! Ca nu ai sa gasesti asa ceva acolo!!! Sau te-ai referit la canula medicala ? Nefumatorii au lumea lor exact ca si fumatorii.
Hmmm da!! ar fi interesant sa-si ia nefumatorii canule medicale si sa intre in lumea fumatorilor... :D Nu ma mai mira nimic pe lumea asta!!!!
--- Terminare citat ---
Catalina, masca de gaze se ia de la armata :D Era o gluma, sper ca nu m-ai luat in serios. Si eu mai stric cite o tigara din cind in cind. Chiar daca nu sunt fumator nu inseamna ca nu vorbesc cu fumatorii. Ar fi stupid sa nu relationezi cu un om care iti place si in compania caruia te simti bine doar pentru ca e fumator.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă