Arhiva > Arhiva
Cum sa traiasca nefumatorii intr-o lume de fumatori?
ioanaxxl:
De unde ai tras tu concluzia ca eu as vrea sa-ti dau tie vreo explicatie sau sa-ti aduc vreo dovada???!!!N-m chef sa intru cu nimeni in polemici, iti mai scriu inca o data : subiectul topicului e altul, daca tu vrei sa ne " luminezi " cum fumatul NU dauneaza sanatatii, deschide-ti alt topic cu acest subiect si eu o sa hotarasc daca sa-mi pierd sau nu timpul pe topicul tau, ok? Aici e alta tema! Cat despre bunicul tau, sa fie sanatos , tu la fel si sa nu dea Dzeu sa ai nevoie de dr, nici tu, nici familia ta!
Nu mai astept niciun raspuns din partea ta ;)
anamama13:
:o ???
ioanaxxl:
Bunul simt ma impiedica sa-ti raspund cum ai merita, te rog sa nu mi te mai adresezi personal si daca ai chef de mahalageala, nu ti-ai gasit persoana! Studiaza atent aceasta comunitate in care vad ca esti noua si o sa vezi ca aici e lume ponderata, nu se admit tzatzismele, asa ca...Incearca pe ale site-uri unde se balacareste lumea fara niciun fel de problema, aici e altceva!
Si inca ceva, nu esti in masura sa hotarasti tu la ce as fi sau nu as fi eu folositoare! :)
iulielf:
Atunci, sa revenim la tema.
Cum sa traiasca nefumatorii intr-o lume de fumatori?
Simplu, se poate. Tot asa s-a trait si pana acum. Cand erai fumatoare, mi se pare mie ca nu prea te-ai gandit la tema asta. Acum, de ce te "obsedeaza"?
Nefumatorii pot trai langa fumatori fara nici o problema, cu conditia ca cei nefumatori sa nu cumva sa fie "mahalale".
marcutza:
offtopic :)
@iulielf, te rog mult sa respecti parerile celorlalti useri chiar daca nu esti de acord cu ele. te rog ca limbajul sa fie mai putin razboinic si raspunsurile calme si argumentate, daca este posibil.
aici nu tragem pe nimeni la raspundere pt nimic, discutam, ne dam cu pararea, de spunem of-ul samd. nu atacam vehement atunci cand nu ni sunt apreciate sau impartasite expunerile :0
succes si calm :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă