Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Portugalia circuit + sejur 17.09 26.09.2013
admin:
Samiza m-a corectat din agentie, ramasesem eu un pic in urma cu informatiile. Sunt in acest moment 4 inscrisi siguri, cu mine deci 5 participanti. Mai sunt doua prietene a caror raspuns este asteptat in agentie, in situatia in care va fi unul afirmativ, ar ramane practic doar 2 locuri. Am sa le anunt asa cum spuneam printr-un newsletter, in seara aceasta.
Plusar:
da , da ... neaparat ! la turele prin parc ma ofer sa mai fac un filmulet ! :giggle:
admin:
Ne apropiem si aici de inchiderea listei. Cele doua noi inscrise in SC si care optau pt aceasta excursie nu au confirmat, in schimb, alte doua mai vechi inscrise in grupul nostru, au facut-o, ajungand astfel la 6 participanti + mine. Mai sunt deci 2 locuri!
admin:
Anul acesta a fost primul in care am organizat Portugalia. Atunci in iunie, am calatorit in lungul si latul acestei minunate tari, incercand sa vedem cat mai multe. Am parcurs la fel cum o sa o facem si in septembrie Lisabona, Porto, am vizitat castelele din Sintra, apoi Fatima, Alcobaca si Bathala. Patru zile am ramas pe malul oceanului la Cascais....Am fost foarte incantat sa gasesc o tara cu servicii la superlativ, incepand de la transport, pana la mancarea absolut delicioasa. Curat, pregatit pt cel mai exigent turist, totul arata impecabil...Iar oamenii mai mult decat incantatori....
Scaldate de apele Oceanului Atlantic, plajele sunt fabuloase. Stanci modelate de vant, oglindite intr-o apa cu toate nuantele si reflexele posibile...Palmieri, vin de Porto...Astept cu nerabdare sa ma intorc in locurile acelea...
Lisabona
Turnul Belem din Lisabona
Manastirea Jeronimo Lisabona
Acavariul sau Oceanario din Lisabona, cel mai mare din Europa.
Ribeira, cartierul vechi al orasului Porto
O plimbare in Gaia, pe malurile Rio Douro
Nu cred sa existe vreun turist ajuns la Porto, care sa nu guste din licoarea minunata...Ruby, Tawny sau Rose...
Cel mai vestic punct al continentului nostru. Daca privesti in zare, se zaresc parca tarmurile cu zgarie norii americani...
Un palat decupat parca din desene animate: Pena din Sintra
Fatima, locul marii minuni. Un loc care atrage milioane de pelerini dar si turisti, sositi sa vada acel taram sacru
Manastirea Alcobaca, cea care adaposteste trupurile celor doi indragostiti ai Portugaliei: Pedro si Ines.
Locul de odihna pentru o parte din regii portughezi. Manastirea Bathala, o dantelarie in piatra...
Orice ar fi face omul, nu se compara cu ce realizeaza natura. Plajele portugheze....
Dupa atata plimbare, un pic de umbra si ....
admin:
Gata! Biletele de avion au fost cumparate, cel putin pentru mine si cei sase care s-au inscris pana acum. Am facut si pasul urmator, pentru a ne asigura si eu si Samiza de calitatea hotelurilor. Le-am rezervat tot pe cele din iunie, asa ca pana am sa postez eu aici poze si informatii despre ele, le puteti vedea pe Actiuni incheiate: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,1413.15. :thumbdown:html
La Lisabona deci o sa stam la Real Parque 4* www.realparquehotel.com/en/welcome.html
La Porto, Cliphotel Gaia 3* www.cliphotel.pt/home
iar la Estoril in Vila Gale 4*
Au mai ramas dupa cum v-am transmis, doua locuri libere, pt care am prerezervat hotelurile. Pt avion nu am putut face nimic, pt ca biletul este nominal. Deci daca va decideti sa ne insotiti pe cei 7, trebuie sa va grabiti..un pic! Este posibil sa nu mai gasim locuri libere pe cursa de TAP.
Si pt ca a venit vorba despre zbor, de data asta am ales TAP si la intoarcere, ora de decolare fiind undeva in jurul orei 22.00 imi spuneam Samiza. Asta inseamna ca avem practic o zi in plus! :dance:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă