Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Portugalia circuit + sejur 17.09 26.09.2013
admin:
In acest moment, dupa cum mi-a comunicat Samiza, mai este un loc liber. M-a sunat, ca si pe voi, cei care sunteti inscrisi, de prelungirea cu o zi a excursiei, urmand ca plecarea sa aiba loc pe 17, nu pe 18.09. Vi s-a comunicat, diferenta de tarif este de doar 10 EUR pt ziua de cazare suplimentara in Lisabona si micul dejun aferent. Schimbarea zilei de plecare, probabil ca stiti deja, se datoreazaTAP-ului care a anulat cursa din 18 si ne-a propus ca alternativa, data de 17, varianta acceptata. Am rugat-o pe Samiza sa va anunte de propunerea mea de program pt ziua in plus de Lisabona. Ma gandeam, sa inchiriez cu o zi mai devreme microbuzul si sa facem o excursie la Evora si Obidus. O zi in plus doar in oras ar insemna un extra program, dar in care nu vor mai fi obiective principale. De aceea m-am gandit la altceva. Si Evora si Obidos sunt obiective de top in Portugalia, pe care din pacate nu le-am putut parcurge in iunie, din lipsa de timp. Nu pot sa fac un calcul exact al costurilor ce le presupune aceasta excursie -propunere. Cheltuielile, inchiriere o zi microbuz, motorina, taxe autustrada, parcare la Evora, Obidos si overnight Lisabona. Cred ca totul este in jur de 20 Eur, am sa va pot comunica mai exact cand ajung acasa din Adriatica. Ce este important de inteles: este nevoie de unanimitate, nu de majoritate pt alegerea acestei optiuni. Daca sunt persoane care opteaza pt a ramane in Lisabona, va fi nevoie sa ramanem toti. Samiza va avea nevoie de raspunsul vostru, pt a stii cum sa procedeze cu inchirirerea microbuzului, de aceea cred ca v-a contactat deja pe Email. Pt mine ramanerea in Lisabona este mai comoda, dar consider ca pt voi, chiar daca este un cost suplimentar de excursie este mai bine sa optati pt Evora si Obidos. Evora este un sat tipic pescaresc, iar Obidos este considerat cel mai frumos muc oras medieval din Europa apuseana. O sa am rugamintea sa comunicati cat mai repede optiunea voastra: Lisabona extra program sau excursie la Evora-Obidos.
Simonne:
Se apropie clipa!! Vreo veste ceva, alte schimbari, toate bune?
admin:
Ei daaa, mai sunt cateva zile si plecam... *|* *|* *|* Revin pe pamant lusitan... :dance:
Au trecut rand pe rand actiunile de vara, ultima dintre ele, situata undeva la granita cu toamna, se apropie. Ultima zi de Spania, am petrecut-o cu gandul la Portugalia si ma gandeam ca sunt doar la o ...aruncatura de bat de Lisabona.
Pai sa incepem ca intotdeauna cu inceputul, adica cu cei care o sa fim impreuna 10 zile:
N Mihaela Bucuresti
C Anisoara Braila
C Cristina Constanta
G Niculina Bucuresti
H Eugenia Bucuresti
C Celiana Bucuresti
D Oana Simona Bucuresti
Gigi Cindea Sibiu
admin:
Orice excursie reusita, are nevoie, pe langa organizare buna si de o vreme potrivita. Deci starea vremii:
Lisabona
17.09 - 30 grade, doar soare
18.09 - 26 grade doar soare, fara nici un nor
19.09 - 25 grade doar soare, nori se anunta doar noaptea
Porto
20.09 - 30 de grade, doar soare
21.09 - 30 de grade, doar soare
22.09 - 30 de grade, doar soare
Estoril
22.09 - 23 de grade, putin innorat
23.09 - 24 de grade, fara nor
24.09 - 28 de grade, innorat
25.09 - 28 de grade, soare
26.09 - 28 de grade, soare
Temperatura apei Oceanului Atlantic, este in aceasta perioada (august - septembrie) la punctul maxim, asta inseamna 20 - 22 grade. Azi era ceva sub, 19,2 grade. Mediterana, era la plecarea din Torremolinos, la 22 de grade, perfecta pentru baie. Deci cu un pic de noroc o sa ne balacim in apele oceanului, vom sta foarte aproape de Plaja Tamariz, aflata la doar 2 minute de mers pe jos de hotelul in care o sa stam, Vila Gale **** Estoril.
In cursul acestei seri, am sa mai afisez si datele referitoare la intalnire, iar maine dimineata, programul complet de excursie. Dupa cate stiti, fata de cel din mai, avem o zi in plus, urmand sa vizitam Evora si Obidos.
Temperatura arata perfect, deci daca prognoza se verifica, atunci vom avea una dintre conditiile de vacanta pefecta, indeplinita...
Am sa ma limitez la obiectivele turistice principale, importante, lasandu-va astfel timp suficient si relaxare si shopping. Revin curand! :)
admin:
Intalnirea pentru check in si imbarcarea in avion: Aeroportul Otopeni Bucuresti, 17 septembrie 2013, ora 3.15 (noaptea) la cafeneaua de la Plecari Internationale. Am rugamintea sa fiti punctuali, sa ajungenti cu 5-10 minute inainte de ora fixata. Eu am sa dorm in Bucuresti, la Rin Aeroport Hotel, am shuttle la 3.00, deci in jur de 3.10 am sa ajung acolo. Am sa port ecuson Bon Voyage la piept, pt cei care nu ma cunosc.
Informatii avion
Plecare 17.09.2013 Otopeni cu TAP Air Portugal
Plecare Buc 05:35
Sosire Lisabona 08:00
Retur 26.09.2013 TAP Portugal
Lisabona 22:45
Sosire Buc 04:45 (27.09.2014)
Despre conditii calatorie:
Un bagaj de cala = maxim 20 kg. Atentie cantariti-va de acasa bagajul, pt ca depasirea chiar si cu un kilogram inseamna plata unei sume importante. Am vazut situatii in care pasagerii au fost nevoiti sa despacheteze si sa imparta in pungi ceea ce aveau surplus in valize, ceea ce evident este un mare disconconfort.
Un bagaj de mana = maxim 6 kilograme, care sa se incadreze in dimensiunile: 55 x 40 x20 cm
La bordul avionului o sa avem o masa calda sau snack cald, o bautura racoritoare sau una calda.
Si pt ca a venit vorba despre bagaje: dupa cate stiti, incepand cu 19.09 si 20.09 o sa calatorim cu un microbuz de 9 locuri, care are un spatiu limitat de bagaje. Am rugamintea sa va luati cu voi bagaje de dimensiuni decente, nu trolere uriase, care sa ocupe volum, pt ca nu o sa le putem imbarca in microbuz. Microbuzele au un spatiu de bagaje care permit 8-9 valize de cca 60 x 30 x 20. Intr-un astfel de bagaj, va asigur eu, care calatoresc foarte mult si am nevoie de destul de multe tinute, va intra fara probleme necesarul de vacanta.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă