Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

SPA in Ungaria - Hajduszoboszlo 8 - 13 octombrie

<< < (2/3) > >>

admin:
Dupa mai bine de sase luni de calatorii impreuna cu voi m-am intors acasa. Am sentimentul ciudat ca nu am de facut nimic, desi ma asteapta atat de multe lucruri de facut...Ultimele 6 zile, petrecute acolo in inima pusztei, intr-un loc plin de amintiri, au insemnat placere si relaxare. M-am intors cu imaginea unui grup care mi-a placut mult. A fost o adevarata vacanta si pt mine.
... :) Zilele urmatoare am sa va descriu cate ceva din ce am vazut, am sa incerc sa va arat lucrurile care m-au bucurat. Promit! As fi inceput de azi, dar sunt invitat de prietenii de aici din Sibiu, care nu m-au vazut de mult...

Tania55:
Nu am ajuns inca acasa, dar ma grabesc sa va scriu ca m-am simtit "SUPER" ........ MULTUMESC !!!  :)

admin:
Azi am sa transmit fotografiile facute de mine in aceasta excursie...Am inceput sa scriu cate ceva, dar am prezentat pe un topic separat.

Ceva despre Parcul National Hortobagy... http://forum.singlescamp.ro/index.php

admin:
Ca tot discutam noi acolo ce este cu "Hajdu" asta peste tot...

Hajdúság („Ţinutul Hajdú”) este un ţinut istoric-etnografic situat în centrul regiunii Tiszántúl („de dincolo de Tisa”).

Iniţial a fost limita celor şase oraşe "hajdú", aşa numitele "oraşe vechi hajdú": Hajdúszoboszló, Hajdúböszörmény, Hajdúnánás, Hajdúhadház, Hajdúdorog şi Vámospércs. În sens mai larg reprezintă aria judeţului Hajdú care a existat între anii 1876-1950, oraşele „Hajdú” şi zona oraşului Debrecen – aceasta din urmă cuprinde şi zona geografică Hortobágy, şi prin urmare şi localitatea Hortobágy.

admin:
Pentru ca am venit cu "tolba" plina de fotografii, am inceput sa mai completez cate ceva...Azi, la subiectul despre Debrecen: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,1630.0.html

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă