Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

SPA in Ungaria - Hajduszoboszlo 8 - 13 octombrie

<< < (3/3)

nickescool:
Cu Rezervatia asta naturala din Ungaria mi am amintit de existenta unui Safari linga Liverpool (un fel de gradina zoologica in aer liber) cu toate
animalele din lume ,recunosc ca am fost impresionat.Aveau si lei care erau paziti si inconjurati de un gard sub tensiune electrica (banuiesc).Toata actiunea se desfasura numai din masina personala ,nu aveai voie sa cobori( mai ales in zona leilor).

admin:
Am transmis pozele tuturor celor care au participat. Este o adresa fw de pe Email-ul de sibiel, prin wetransfer. Sper sa va descurcati cu descarcarea si despachetarea.

wonderland:
nikes, m-ai derutat , mă întrebam cum au ajuns maimuțele alea libere pe soselele din Ungaria? Când am dat și de lei, deja m-am suspectat de tulburări grave de vedere si înțelegere :crazy2: :D

nickescool:

--- Citat din: wonderland din Marți, 15 Octombrie 2013, 19:31 ---nikes, m-ai derutat , mă întrebam cum au ajuns maimuțele alea libere pe soselele din Ungaria? Când am dat și de lei, deja m-am suspectat de tulburări grave de vedere si înțelegere :crazy2: :D

--- Terminare citat ---
Citeste si ce am scris linga poze,,,e vorba de SAFARI linga LIVERPOOL :)))) exista in realitate si e tare,tare :))
Cu Rezervatia asta naturala din Ungaria mi am amintit de existenta unui Safari linga Liverpool (un fel de gradina zoologica in aer liber) cu toate
animalele din lume ,recunosc ca am fost impresionat.Aveau si lei care erau paziti si inconjurati de un gard sub tensiune electrica (banuiesc).Toata actiunea se desfasura numai din masina
http://www.knowsleysafariexperience.co.uk/prices/
knowsley safari park, liverpool UK
:))))

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă