Arhiva > Arhiva
Parinte pt copiii mei si pentru ai perechii. Infiez?
marcutza:
--- Citat din: awana din Marți, 06 Aprilie 2010, 17:43 ---Eu cred ca as infia un copil. Poti gasi un suflet bun care are nevoie de un camin, de o mama care sa-i fie alaturi. Intradevar iti asumi o mare raspundere cand adopti un copil. In strainatate este foarte la moda ca pe langa copii proprii sa adopti si copii din zone defavorizate, copii carora in felul acesta le oferi un viitor si o familie.
:D
--- Terminare citat ---
nu vrei sa incerci varianta ca tu sa ramai insarcinata binenteles daca nu sunt probleme de sanatate ? si daca nu merge si nu merge, sa infiezi ? zic si eu
anamama13:
--- Citat din: Saturnianul din Marți, 06 Aprilie 2010, 20:02 ---
Nu e o optiune pentru mine @ana. Mi-e greu sa ma atasez la distanta. Si daca m-as atasa, ar fi si mai greu stiind ca las copilasul acela acolo. M-as simti ca si cum l-as parasi.
--- Terminare citat ---
mda, te inteleg ... doar ca eu ma gandeam la vreo 20 -30 de copii odata....
sile43:
Eu am un suflet de copil ,sunt cuminte si nu creez probleme. Daca exista vreo mama singura care vrea sa ma adopte......eu stiu?
Saturnianul:
E, cineva? Mamelor din lumea-ntreagă/ Nu lăsaţi copil pe stradă. Vedeţi că Sile e orfan :D :D
anamama13:
da' stie sa duca gunoiul? da' lasa capacul la wc? da' stie sa repare gardul? da' ... etc etc... sa iasa cu o oferta ca lumea... asa, cica toti copiii sunt cuminti.... ;)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă