Arhiva > Arhiva

Parinte pt copiii mei si pentru ai perechii. Infiez?

<< < (15/26) > >>

luciamanta:
Multumesc tuturor pentru raspunsuri. Sa aveti o zi minunata!

almi_gabi:
Eu cred ca as infia un copil. Poti gasi un suflet bun care are nevoie de un camin, de o mama care sa-i fie alaturi. Intradevar iti asumi o mare raspundere cand adopti un copil. In strainatate este foarte la moda ca pe langa copii proprii sa adopti si copii din zone defavorizate, copii carora  in felul acesta le oferi un viitor si o familie.

:D

Saturnianul:
Ca femeie, chiar daca este fara partener, nu gasesc nepotrivita infierea unui copil. Pina la urma mama este mama chiar daca de imprumut. Dar nu stiu cit de ok ar fi ca un barbat singur sa infieze un copil. Si ma refer aici exclusiv la binele copilului. Sigur, o sa-mi spuneti ca sunt barbati care-si cresc copilul singuri, fiindca sotia a murit sau i-a parasit. Dar asta este o situatie in care i-a adus viata, nu au ales-o ei. Or, cind esti un barbat singur, iti cunosti situatia, decizia trebuie sa fie rationala.

Eu, de exemplu, nu pot avea copii si, desi mi-a trecut prin cap varianta adoptiei dar nu o gasesc o solutie tocmai potrivita. Si atunci tind catre ceea ce zicea @Eugenia despre fata ei, sa gasesc pe cineva care are deja copil sau care nu tine neaparat sa aiba copil.

anamama13:
si ai mai putea sa faci vizite regulate la vreun orfelinat... ca un... unchi din departare.....

Saturnianul:

--- Citat din: anamama13 din Marți, 06 Aprilie 2010, 19:53 ---si ai mai putea sa faci vizite regulate la vreun orfelinat... ca un... unchi din departare.....

--- Terminare citat ---

Nu e o optiune pentru mine @ana. Mi-e greu sa ma atasez la distanta. Si daca m-as atasa, ar fi si mai greu stiind ca las copilasul acela acolo. M-as simti ca si cum l-as parasi.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă