Arhiva > Arhiva

Parinte pt copiii mei si pentru ai perechii. Infiez?

<< < (9/26) > >>

marcutza:
@katie, frumoase actiunile tale ca mama, felicitari pt ele si pt fete, le doresc sanatate si noroc caci restul le dam noi, mamele, tatii, parintii.
indraznesc sa te intreb, de tine ai avut timp, ai fi vrut sa ai,crez ca acum e timpul sa o faci ?:)

katie:
Multumesc frumos ! Eu nu am mai existat, stiu dar asa am ales...copiii au fost pe primul loc ...ce v-a mai fi nu stiu ...e prea tarziu.

marcutza:
@katie, niciodata sa nu spui niciodata :)

damya:
Am citit cu atentie mesajele voastre legate de aceasta problema a cresterii copiilor si sunt de acord ca daca nu ai deschis bine ochii la casatorie, obligatia mamei este sa-si creasca copiii. Parerea mea.Sacrificiul este mare dar daca sunt bine educati culegi roadele imediat ce au devenit majori. Eu am doi copii majori deja, ce nu mai depind de mine,i-am crescut in familie(acum 4 ani sotul a decedat) dar punctul forte in cresterea lor eu am fost si pot sa spun ca acum culeg roadele. Nu trebuie sa regretam un minut pierdut pentru educarea copiilor.Le-am dat aripi, sa-i lasam sa zboare! Nu sunt de acord nici cu obiceiul romanesc de a munci toata viata pentru copii, invatandu-i numai sa primeasca, iar la sfarsit nici multumesc sa nu-ti spuna. Cunosc cazuri... Ca sa completez acest subiect pot sa spun ca le-am atras atentia de nenumarate ori asupra alegerii partenerului de viata si a repercursiunilor mariajului grabit (sub pretextul ca il iubesc). Sa dai sfaturi e usor, am trecut fiecare prin aceasta situatie, dar de-asta suntem cu capul pe umeri, sa si gandim. Tin minte cand eram tanara ca dupa fiecare legatura sufeream, dar daca ajungeam la concluzia ca nu merita sa ma mai plimb (asa era atunci) cu un prieten, gata, rupeam legatura si uite ca nu am gresit. Asa ca dragele mele prietene si prieteni sfatul meu e ca, daca s-a produs o ruptura, suferiti doua,trei zile, capul sus fiindca viata e scurta si n-aveti timp sa pierdeti pentru cine nu merita. 

marcutza:
frumoase si adevarate gandurile tale, experienta isi spune cuvantul @damya :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă