Mari_a, vad ca pisi a ta e tare curajoasa..... Tomi al meu e foarte las, numai cand vede aspiratorul fuge impuscat
. Nu are o relatie prea buna cu electrocasnicele....
Neah, sta la aspirator, iar la feon nu mai zic! Cerseste din ochi un val de aer cald! Ne uscam amandoua la par!

O alta placere a ei era sa stea pe masina de spalat cand mergea. Pana acum cativa ani aveam o masina mai zgomotoasa si care vibra destul de tare la stoarcere. Parca o vad cum statea intinsa pe ea si ii dardaia blana!

Acum, asta noua e mai silentioasa si n-o mai intereseaza. Dar nu o data, vara, pe caldurile alea mari, am gasit-o inauntru... Chiar radeam si o necajeam pe fiica-mea: "hai sa-i dau drumu' pe un program scurt, s-o mai racoresc nitel!"
Zona Harghita-Covasna e una dintre putinele zone montane in care m-am incumetat sa ma duc singura cu masina. Imi amintesc cum intr-o vara, acum vreo doi ani jumate, mergeam incet prin padure (singura cuc!) spre Balvanyos si la tot pasul traversau drumul in fuga vulpi si veverite...
Am gasit pe facebook ca doi fotografi profesionisti, intr-un workshop de ianuarie la Lacul Sf.Ana - Tusnad, s-au jucat cu un... vulpoi neinfricat. Din pacate, se spune ca sunt atat de prietenoase cand sufera... de turbare! Dar pozele sunt super! Cel mai mult imi place ultima!