Autor Subiect: Animale - Pasiune si terapie  (Citit de 231013 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
Re: Animale, Pasiune si terapie
« Răspuns #255 : Duminică, 24 Iulie 2011, 11:04 »
despre animale care adopta oameni...:))
ca asa s-a intamplat la noi. pisica Cat (pe care o fac publica, sa vada toti ce "fiara" e :)) ) a fost data afara pe usa si a reintrat pe geam, de nenumarate ori, pana am capitulat si am lasat-o sa-si faca rezidenta la noi. ne-a imblanzit cu ochisorii ei rotunzi si verzi. voi i-ati fi rezistat?  ;)

insistenta Cat  :D si frumoasa pe deasupra - cred ca iti pare bine ca acum o ai  :)

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #256 : Duminică, 24 Iulie 2011, 11:09 »
mereu m-au distrat animalele fara stapan care isi gasesc resurse de pe unde nici nu te astepti

un catel comunitar care  se "adapa" din fantana parculetului din Cap Aurora - banuiesc ca acolo isi potolea zilnic setea - parea de-al casei  ;D

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #257 : Marți, 26 Iulie 2011, 20:54 »
hadrian, zau ca e nostim bradutul si cu grija manufacturat.  ;) e o demonstratie de creativitate.  :)

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #258 : Marți, 26 Iulie 2011, 21:01 »
da, Gabitza, acuma mi-e foarte draga.  :) ma gandeam, intr-o zi, mergand pe strada si privind cu atentie alte pisici, ca s-a repetat un pattern... cand eram f. tanara, nu aveam o simpatie speciala pentru copii (imi placeau, dar nu exagerat). dupa ce l-am avut pe fi-miu, brusc am capatat o enorma slabiciune pentru toti picii. la fel si cu pisicile... inainte de a ne adopta Cat, pisica era un animal neinteresant si nepreferat  :). acum urmaresc cu duiosie  toate felinele de pe strada. le privesc cu alti ochi... cu cei ai sufletului... :)
extrapoland, poate ca pentru a iubi oamenii trebuie sa ajungi sa iubesti macar unul cu adevarat. ;)

hadrian

• Vizitator
« Răspuns #259 : Sâmbătă, 30 Iulie 2011, 05:42 »
  Animalute din actiuni SC... Primi trei "catelusi" sint din actiunea de pe Transfagarasan, fiind "clienti" ai hotelului Bilea Cascada, iar ceilalti trei sint din actiunea Cheile Nerei, fiind "luati in chip" de pe linga pensiunea Dora, si de pe Clisura Dunarii.
  Eu spun ca sint frumosi cu totii, desi doar Malamutul si Ciobanescul German, daca sint "curati", par de rasa...

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #260 : Duminică, 31 Iulie 2011, 10:37 »
daca tot suntem ca capitolul catei - ceva distractiv -  De regreso a casa  8)

<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/s9vNWiGDHWI?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Offline Monique

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 274
« Răspuns #261 : Duminică, 31 Iulie 2011, 18:10 »
Oare ce gateste?

Offline Manfred

• Hero Member
  • Mesaje postate: 510
« Răspuns #262 : Duminică, 31 Iulie 2011, 19:02 »
Otrava este un medicament mortal - Girolamo Mercuriale

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #263 : Sâmbătă, 06 August 2011, 17:56 »
din seria ....ne e cald si somn  ;D

Offline Monique

• Sr. Member
« Răspuns #264 : Sâmbătă, 06 August 2011, 19:02 »
Doar somnoroase!

Offline Manfred

• Hero Member
« Răspuns #265 : Duminică, 07 August 2011, 00:20 »
am nevoie de ajutorul vostru.
Acum doua zile am gasit in pivnita un pisoias ranit, flamind si insetat, era vai de capul lui. Probabil l-au muscat si alergat ceva caini pe strada si a intrat  de disperare printr-un orificiu pe unde n-ar fi intrat in mod normal. Cum eu am lipsit citeva zile de acasa e posibil sa fi zacut ceva acolo. L-am hranit si adapat ca era deshidratat rau (chiar asa ranit, bea laptele de ziceai ca e aspirator nu pisoi! :) ) si acu a inceput sa se puna pe picioare si arata chiar frumusel. Initial am vrut sa-l intremez oleaca si sa-i caut apoi un stapin dar n-am vazut pina acum un animal mai recunoscator si mai dornic de afectiune ca asta. Chiar si asa disperat de flamind cum era, infuleca o bucata de parizer si apoi venea sa se gudure si sa toarca, iar fugea la parizer, iar venea si tot asa. Nu stie ce vrea mai mult hrana ori iubire. Asa ca m-am gindit sa-l pastrez. Si acu vine problema, eu am un ciobanesc german. E relativ tinar, pisoiul e mic si el si m-am gindit ca s-ar putea sa-l accepte dar nu stiu cum sa "regizez" primul contact, first encounter. Sint destul de convins ca de prima intilnire depinde tot. Deocamdata tin pisoiul inchis dar asta nu poate dura prea mult. Are cineva vreo idee? 

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #266 : Duminică, 07 August 2011, 04:52 »
manfred s-ar putea sa fie foarte comoda intalnirea celor 2 - fa in asa fel sa afle cainele de pisicul care sta inchis in pivnita si sa se "amusine" printr-o spartura o vreme - apoi se imprietenesc - le lasi apoi usa deschisa la pivnita sa se vada si daca pisicul iese de bunavoie si trece de catel "intreg" e ok...

daca nu ....i-ai asigurat cainelui un meniu fast food -vezi aici- http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,138.495.html
 8) ;D ;)

julia

• Vizitator
« Răspuns #267 : Duminică, 07 August 2011, 07:23 »
nu am animale si nu ma pricep, poate gasesti ceva util aici: http://animale.acasa.ro/alte-animalute/cainele-si-pisica-pot-fi-prieteni-8274.html

dar eu ma intreb daca il cauta mama lui, poate ca s-a ratacit de ea...

Offline Monique

• Sr. Member
« Răspuns #268 : Duminică, 07 August 2011, 08:14 »
Manfred, cu siguranta mama lui esti tu acum; depinde de catel, dar daca e micut nu vor fi probleme; pentru inceput, intalniri scurte in prezenta ta, sa vezi reactia catelului. Pentru sfaturi mai tehnice, e o emisiune la care ma uit cu drag " Cezar si cainii"; am vazut abordate astfel de probleme. Important e ca ciobanescul sa-si dea seama ca prezenta pisoiului nu va stirbi cu nimic din afectiunea de care beneficia doar el pana la aparitia " intrusului".

Offline Manfred

• Hero Member
« Răspuns #269 : Duminică, 07 August 2011, 09:52 »
Manfred, cu siguranta mama lui esti tu acum; depinde de catel, dar daca e micut nu vor fi probleme; pentru inceput, intalniri scurte in prezenta ta, sa vezi reactia catelului.
Nu e chiar asa de simplu, "catelul" are 50 kg! :)