Trista!!!
am nevoie sa imi confirmati ca am facut un lucru bun azi, va rog!
ieri vi l-am prezentat pe Tzutzu...azi i-am gasit niste stapani foarte draguti si l-am lasat acolo sa se acomodeze...

am omis ieri sa va spun ca il iubesc mult, mult de tot, e la mine de cand era puiut si are 3 ani si cateva luni. insa, in ultimele 6 luni am simtit ca il chinui foarte mult prin faptul ca il tin singur in apartament si nu am timp suficient pentru el. de obicei ma intorc de la birou cam in jurul orei 19-20.00, iar saracutul are chef de joaca...dar nu are cu cine.
asa ca zilele trecute o colega mi-a spus ca s-a mutat la casa, are o gradina frumoasa si mare si ca ar vrea sa incerce sa il tina pe pisi al meu cateva zile sa vada daca se inteleg. azi mi-am luat inima in dinti, i-am facut bagajul (boluri de mancare, mancare cat pentru o luna,paturica lui, jucariile preferate, peria de par, etc.) si am plecat in vizita.
A zburdat prin iarba doua ore cat am stat acolo, parea a fi fericit. Oare era?
M-am intors acasa, nu era nimeni la geam cand am parcat masina, nu s-a auzit nici un "mau" de la parterul blocului, nu a incercat nimeni sa fuga cand am deschis usa apartamentului. Acum ma uit in jurul meu...si nu e aici...

Azi chiar ma simt singura!