Autor Subiect: Animale - Pasiune si terapie  (Citit de 234015 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

luciamanta

• Vizitator
Re: Animale, Pasiune si terapie
« Răspuns #165 : Marți, 14 Septembrie 2010, 12:46 »
o invitatie pentru iubitorii de animale

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #166 : Duminică, 20 Martie 2011, 19:48 »
Cunoscutul urs polar Knut a murit

Un oficial de la gradina zoologica din Berlin a anuntat ca ursul polar Knut a murit. El devenise faimos dupa ce a fost abandonat de mama sa si a fost crescut de un ingrijitor.

Ingrijitorul ursului, Heiner Kloes, a declarat ca Knut, in varsta de patru ani, a murit sambata dupa-amiaza pe cand se afla singur in imprejmuirea in care statea de obicei, informeaza Associated Press.

Cauza mortii nu este clara, a spus Kloes, care a adaugat ca va fi efectuata o autopsie.

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #167 : Luni, 21 Martie 2011, 07:58 »
Cunoscutul urs polar Knut a murit

Un oficial de la gradina zoologica din Berlin a anuntat ca ursul polar Knut a murit. El devenise faimos dupa ce a fost abandonat de mama sa si a fost crescut de un ingrijitor.

Ingrijitorul ursului, Heiner Kloes, a declarat ca Knut, in varsta de patru ani, a murit sambata dupa-amiaza pe cand se afla singur in imprejmuirea in care statea de obicei, informeaza Associated Press.

Cauza mortii nu este clara, a spus Kloes, care a adaugat ca va fi efectuata o autopsie.

:( era asa dragut....

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #168 : Luni, 21 Martie 2011, 08:07 »

:( era asa dragut....

da, dragut, celebru ( il stia o lume intreaga :D), parea sanatos si vioi , avea doar 4 ani (speranta de viata pentru ursii polari in captivitate este de 30 de ani), era bucuria copiilor care veneau sa-l vada .....

Offline mara_sibiu

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 52
« Răspuns #169 : Miercuri, 13 Aprilie 2011, 21:37 »
Unde au disparut iubitorii de animale in 2011? Nu mai scrie nimeni aici?

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #170 : Miercuri, 13 Aprilie 2011, 21:41 »
Eu sunt iubitoare si detinatoare de animale, dar nu am mai scris demult la acest topic...

Offline mara_sibiu

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 52
« Răspuns #171 : Miercuri, 13 Aprilie 2011, 21:45 »
Eu am 2 labradori golden,pereche si femela tocmai a fatat de-o saptamana  ...10 puiuti ..Cred ca de Pasti o sa deschida ochisorii.Sunt impresionata de fiecare data cand fata,de modul in care isi ingrijeste puii,de felul in care masculul se comporta in aceasta perioada,etc.

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #172 : Joi, 14 Aprilie 2011, 09:44 »
Mara, sa iti traiască animăluţele!

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #173 : Vineri, 15 Aprilie 2011, 12:10 »
Acvariul din Napoli
Vizionare plăcută

<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/lQGNa-Q0Rew?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #174 : Vineri, 15 Aprilie 2011, 12:54 »
foarte frumos @lucia :
multumim !

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #175 : Vineri, 15 Aprilie 2011, 13:03 »
Cu multă plăcere!

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #176 : Vineri, 15 Aprilie 2011, 21:59 »
soimul meu/catalin, vrea caine  :-\ rasa golden retriever  :-\

ce ma sfatuiti ?  :( stiu ca-i destul de scump ca si pret.

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #177 : Duminică, 17 Aprilie 2011, 10:44 »

un caine aduce bucurie dar iti ocupa si mult timp. e foarte dragalas cat e mic dar apoi creste si are nevoie de atentie si spatiu.
 parerea mea - daca e sa iei un caine si sa-l cresti in apartament la bloc alege macar unul de talie mai mica

sau mai la moda e alta varianta  ;D  ;D ;D ;D
Foca Zaika - animal de companie

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #178 : Duminică, 17 Aprilie 2011, 10:50 »
daaa, foca imi trebuia  :D :D :D

vrea caine noah, sincer nu-l vad pe soim cu catel rasa chiuaua  :D si mi-a spus ca nu-si doreste asa ceva  :)

silviu

• Vizitator
« Răspuns #179 : Duminică, 17 Aprilie 2011, 11:19 »

stai in banca ta! soimul tau are vreo 11 ani acuma, nu? sa-ti traiasca, sa fie sanatos si baftos. peste vreo 6 - 7 ani, daca nu chiar mai devreme, soimul tau o sa plece la intalnire cu soimaritzele si o sa-l doara in basca de retriever, iar tu o sa scoti cainele la plimbare de cel putin 2 ori pe zi, fie viscol, fie ploaie, fie canicula. isi va murdari blana si va trebui ca dupa fiecare plimbare sa-l bagi in cada si sa-l speli frumusel, asta daca nu cumva, dupa ce se vede eliberat din lesa, sare direct in pat sau in fotoliu.

despre costuri... :( deparazitari externe si interne cam o data la 4 luni, vaccin anual, hrana industriala de calitate plus cheltuieli neprevazute: raceste si-i curge nasul, urineaza rosu... partea buna e ca vei economisi banii pe care ii cheltuiesti acum pe excursii si tabere, pentru ca nu vei mai putea lipsi de acasa :D

crede-ma ca stiu ce spun: am 2 caini de talie mare si m-au terminat. fiul meu avea cam tot varsta soimului tau cand a insistat sa luam caine, apoi, cand nu a mai avut chef de el iar eu i-am reprosat ca el si l-a dorit, mi-a spus cu o sinceritatea admirabila: da' ce? tu te-ai luat dupa mine? eram un copil pe vremea aia >:(

acum, daca as avea de ales, nu as mai tine caini in apartament nici sub amenintarea lui terente. as prefera sa ma alerge el, sa ma prinda si sa-mi faca ce vrea, decat sa mai am in grija 2 caini :'(