Aici se discuta > Subiecte generale

Animale - Pasiune si terapie

<< < (14/163) > >>

luciamanta:

--- Citat din: silviu din Sâmbătă, 24 Aprilie 2010, 10:53 ---am avut si eu o catelusa care a facut piometru. dupa interventia chirurgicala si in urma administrarii de antibiotice si-a revenit.
multa bafta si sanatate!

--- Terminare citat ---
Silviu, pcatelusa mea acum dupa 14 zile de injectii cu antibiotice si-a mai revenit. Pot sa te intreb la ce doctor veterinar ai fost? Numai bine, o zi minunata iti doresc!

silviu:
mai intai am fost la un cabinet de cartier, unde a fost diagnosticata gresit, apoi la fac. de medicina vet., dar nu-mi amintesc numele medicului :( norocul, daca se poate numi asa, a fost ca a avut piometru cu cervix deschis iar mare parte din secretii s-au eliminat.

luciamanta:

--- Citat din: silviu din Sâmbătă, 24 Aprilie 2010, 15:20 ---mai intai am fost la un cabinet de cartier, unde a fost diagnosticata gresit, apoi la fac. de medicina vet., dar nu-mi amintesc numele medicului :( norocul, daca se poate numi asa, a fost ca a avut piometru cu cervix deschis iar mare parte din secretii s-au eliminat.

--- Terminare citat ---
Multumesc pentru raspuns. O zi buna!

mihaela1978:
Si eu am un sufletel care imi duce multa bucurie, se numeste Pechi si este o catelusa metis de pechinez cu bichon. Are 1 an si jumatate, este cuminte(cand vrea :)), mananca de toate, sta singurica fara sa comenteze(am intrebat prin vecini) si este o dragalasa. Cand voi avea, voi atasa...dovada.

carmentoma:

--- Citat din: mihaela1978 din Luni, 26 Aprilie 2010, 15:41 ---Si eu am un sufletel care imi duce multa bucurie, se numeste Pechi si este o catelusa metis de pechinez cu bichon. Are 1 an si jumatate, este cuminte(cand vrea :)), mananca de toate, sta singurica fara sa comenteze(am intrebat prin vecini) si este o dragalasa. Cand voi avea, voi atasa...dovada.

--- Terminare citat ---

Asteptam sa o vedem "la fata"! Felicitari pentru prima postare si la mai multe!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă