Aici se discuta > Subiecte generale
Animale - Pasiune si terapie
luciamanta:
--- Citat din: mihaela1978 din Luni, 26 Aprilie 2010, 15:41 ---Si eu am un sufletel care imi duce multa bucurie, se numeste Pechi si este o catelusa metis de pechinez cu bichon. Are 1 an si jumatate, este cuminte(cand vrea :)), mananca de toate, sta singurica fara sa comenteze(am intrebat prin vecini) si este o dragalasa. Cand voi avea, voi atasa...dovada.
--- Terminare citat ---
Felicitari pentru postare, ma bucur ca ia un sufletel drag, cald si gingas lana tine. Astept cu nerabdare sa va poza ei.
anamama13:
Prefectul Capitalei, Mihai Cristian Atanasoaei, a inaintat catre Parlament o initiativa legislativa care prevede eutanasierea cainilor fara stapan. Actiunea ar costa aproximativ 100.000 de euro, in conditiile in care in Bucuresti exista 40.000 de animale fara stapan.
anamama13:
Vineri la ora 11 in fata primariei capitalei, pe trotuarul gradinii Cismigiu, este mitingul iubitorilor de animale... impotriva crimelor....
anamama13:
ce vina are el ??? noi suntem de vina... asa se sterg greselile, prin crime???? sa nu devenim mai animale decat animalele....
Crista:
V-ati dirijat cei 2% catre organizatii care se ocupa de animale? Oare care o fi termenul final?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă