Autor Subiect: Animale - Pasiune si terapie  (Citit de 231468 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

luciamanta

• Vizitator
Re: Animale - Pasiune si terapie
« Răspuns #585 : Duminică, 01 Iulie 2012, 20:54 »
Foarte frumoase poze, Gabi! Adorabile!  :thumbup:

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #586 : Joi, 05 Iulie 2012, 09:47 »
Mmm, miamiiii....  :D
    Katze grass                           Langues de chat

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #587 : Joi, 05 Iulie 2012, 09:51 »
Maria, simpatica si faină pisicuţa!  :)

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #588 : Joi, 05 Iulie 2012, 10:05 »
Are 14 ani, ceea ce in ani omenesti inseamna cam 72! Dar n-arata!  :D
I-am cultivat iarba in ghivece, ca sa aiba ce sa... pasca! In concediu o sa o duc la Maman si, cu alerta asta de capuse, nu vreau sa o mai scoata din casa... Vara trecuta i-a mancat toate craitele din gradina!  :giggle:

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #589 : Joi, 05 Iulie 2012, 18:07 »
Langues de chat....adica ii place ,,chatul'' cu limba,vrea sa spuna?:)

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #590 : Joi, 05 Iulie 2012, 21:21 »
En français, monsieur, en français!   :bully:  Nu stiu daca-i place si chat-ul englezesc, dar am s-o intreb!  :crazy2:  Cred, totusi, ca numai cel... birmanez!  :P   
(Dooomne, pana si pe topicul asta se interpreteaza, tâlcuieste si rastalmaceste orisice!  :buck2: )

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #591 : Duminică, 05 August 2012, 15:14 »
   Un film deosebit de frumos, impresionant, de exceptie, pe care l-amprimit pe e-mail de la un prieten drag, foarte sensibil si cu suflet mare!

★The Path Of My Wolf - Fast & Friendly by Jan Rietman

Offline PGabriela

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 285
« Răspuns #592 : Miercuri, 29 August 2012, 16:48 »
Animalutele, sunt intr-adevar ceva special in viata oricarui om.
In animalute iti gasesti uneori alinarea sau pur si simplu in timp ingrijindu-le INVETI ENORM DE LA ACESTE MICI VIETATI SPECIALE.
Am avut perusi - din pacate nu traiesc vesnic.
Cel albastru era baietel si il chema COCUT si domnisoara e ALBEATA :) super scumpi, pe cel albastru l-am avut primul si am apucat sa-l invat cateva cuvinte, mi-a luat 5 sau 6 luni pana a spus primul cuvant, dar si cand a facut=o NE-A UIMIT PE TOTI.
Cea alba a ajuns la mine din intamplare, a scapat de undeva, am gasit-o in tufele din fata blocului. Asa au devenit o familie perusii mei :)
Perusii sunt haiosi si galagiosi, cu ei in casa nu poti spune ca exista monotonie, nu ai cum.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #593 : Miercuri, 31 Octombrie 2012, 18:46 »
Cand eram copil, nu-mi puteam inchipui viata fara animale in jur. Eram sigur ca o sa am o mica ferma, sau ma rog pe timpul ala sa-i zicem o gospodarie mai mare, asa cum vazusem la bunici. Sa am acolo iepuri, gaini, catel, porumbei si obligatoriu un cal.
N-am din pacate nici unul dintre acestea. Mai merg cand am timp in targul de animale si ma bucur privindu-le, dar atat. Nu ma indur sa imi iau ceva. Poate la anul la Sibiel, daca tot ce mi-am propus imi iese bine, o sa am si cateva animale.
Cel mai greu este cand te legi de un animal. Tii la el, te obisnuiesti cu el, doar ca viata lui este mult mai scurta decat a ta. Si suferi cand nu mai e...
Gabi tin minte cand povesteai de papagalii tai....

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #594 : Miercuri, 31 Octombrie 2012, 18:47 »
Uitati ce animalut dragut...

<a href="" target="_blank" class="aeva_link bbc_link new_win"></a>
!

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #595 : Miercuri, 31 Octombrie 2012, 18:51 »
Uite si la asta ce doarme-n front!

Sleepy Bear Can't Stay Awake

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #596 : Sâmbătă, 03 Noiembrie 2012, 09:29 »
Vooooa-a-a-aaaaa-i, cum i se turteste naaa-aa-aaa-suuuul!  ;D   So cute!  :2funny:  Si cel de deasupra, ce ochi... parca-s d'aia de sticla de la jucariile de plush! Si ce privire aaaareeee...  :D
Am avut si eu mai demult un papagal, era vernil (de pasare mica cu pene zic, ca, altfel, am mai avut niste experiente  :giggle: ), insa pe vremea aia pisica era tanara si nelinistita si, cum o scapam din ochi, era sus pe colivie. Baga labuta printre gratii, ala chiraia si incerca sa o ciupeasca, asta tipa (ca birmanezele nu zic chiar miau, au un repertoriu aparte), ala batea din aripi si toate semintele si cojile zburau care incotro... Convietuirea era imposibila, asa ca a trebuit sa ne hotaram rapid la care din ei renuntam!
Alta data, acum cativa ani, am auzit zgomote suspecte in camera de alaturi. Usa balconului era deschisa si nu stiu cum o vrabie nimerise in casa... Matza, cu instinctul ei de vanatoreasa, o si prinsese... O tinea cu dintii de-o aripa si se uita la mine cu o privire ca a animalutului aluia de mai sus... Nu voia cu nici un chip sa-i dea drumu... S-a lasat cu zgarieturi pe maini pana i-am scos-o dintre dinti... N-o apucase decat de pene, asa ca a scapat cu viata, a zburat...

silviu

• Vizitator
« Răspuns #597 : Sâmbătă, 03 Noiembrie 2012, 12:12 »
Am avut si eu mai demult un papagal, era vernil
nu galben ca un galbenush? :-\

Offline PGabriela

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 285
« Răspuns #598 : Sâmbătă, 03 Noiembrie 2012, 15:33 »
Uitati ce animalut dragut...