Autor Subiect: Animale - Pasiune si terapie  (Citit de 231432 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
Re: Animale - Pasiune si terapie
« Răspuns #555 : Duminică, 20 Mai 2012, 18:30 »
si ca tot veni vorba de pasari o frumusete de corb undeva pe langa casa mea

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #556 : Duminică, 20 Mai 2012, 21:00 »
Apropos de lucrurile si fiintele de pe langa casa, ieri am iesit in gradina sa fotografiez fluturi...

... si florile de nu-ma-uita in care se "camufleaza" unii dintre ei

Am mai dat si peste un paianjen caruia ii lipseau primele doua picioare din stanga

Erau si foarte multi melci, dar pe aceia nu i-am mai pozat, i-am adunat pentru gainile vecinilor.

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #557 : Luni, 21 Mai 2012, 07:40 »
Carol da' micuti fluturi de pe langa casa ta ! da-le si tu data viitoare un zoom ( asta ca nu zic ca ar fi cazul sa imi iau ochelari, inca ma dau tinerica  :blush: )  !!!

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #558 : Luni, 21 Mai 2012, 18:09 »
Nu tu esti de vina, camera mea foto a cam imbatranit si nu mai merge pe zoom...  :)

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #559 : Marți, 22 Mai 2012, 10:29 »

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #560 : Duminică, 27 Mai 2012, 16:32 »

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #561 : Duminică, 27 Mai 2012, 18:43 »
Lucia, o sa salvez link-ul, e mai interesant decat lectia din manual. Multumesc!
Personal mi-a ramas in minte asta : "Fiecare furnica prezinta 2 stomacuri: intr-unul acumuleaza mancare pentru sine, iar in celalalt pentru colonie." Mda... salariul brut si salariul net, diferenta fiind impozitele.  :buck2:

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #562 : Duminică, 27 Mai 2012, 21:00 »
Caroline, da, este foarte interesant articolul, furnicinile sunt o minune a vietii!

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #563 : Luni, 28 Mai 2012, 07:57 »

"Fiecare furnica prezinta 2 stomacuri: intr-unul acumuleaza mancare pentru sine, iar in celalalt pentru colonie." ....

egoiste rau , pentru greiere n-ar da o frimitura , bieti artisti, nu-i apreciaza nimeni !  :magic:

Offline craluca

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 48
« Răspuns #564 : Luni, 28 Mai 2012, 11:06 »
'neata copii,
cred ca n-are legaura cu discutia despre furnici, dar vreau sa va spun ca mi-a murit perusul azi-noapte la 24 si nu credeam sa ma afecteze in halul asta; plang continuu si nu-mi revin;ma simt vinovata ca din cauza mea cred ca a patit-o; l-am scos la fereastra sambata (cand mi s-a parut ca e mai calda atmosfera-de plouat nu ploua) ca se bucura enorm de cate ori il scoteam la natura si pasarele; si cred ca a racit, ca scotea zgomote ciudate si tinea ciocul deschis neputand sa respire. In cateva ore s-a curatat...M-am obisnuit si atatsat de el foarte tare. Acum a ramas fetita singura si este apatica, si o liniste in casa ca ma pufneste plansul doar cand ma uit inspre colivie. Nu stiu ce sa fac, sa iau altul acum ,repede...
(plange afara plange si sufletul meu...) :'(
raluca

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #565 : Luni, 28 Mai 2012, 14:55 »
Parerea mea e ca nu ar fi bine sa iei altul acum, imediat. E ca si cu relatiile, trebuie perioada de doliu...

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #566 : Luni, 28 Mai 2012, 14:58 »
egoiste rau , pentru greiere n-ar da o frimitura , bieti artisti, nu-i apreciaza nimeni !  :magic:

ada milea - greierele si furnica

Offline craluca

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 48
« Răspuns #567 : Luni, 28 Mai 2012, 16:09 »
Merci Caroline pt sfat, perusika mea are deja un nou partener (poate am primit sfatul prea tarziu ?? :slap:) Perioada de doliu am tot avut ca plang si acum continuu, ma umfla plasnul la serviciu, am ochii umflati de atat plans, ai mei la fel, doar cand ma gandesc la el si cum ramasese mititica singura si trista in colivie si cand i-a dat drumul in casa il cauta ciripind, deja nu mai manca, ce sa fac, sa astept al doilea doliu? a fugit tata repede si i-a luat altul identic (oricum ei nu percep dif de culoare, dar aceeasi culoare mai mult pt psihicul nostru, ca ne-am obisnuit cu albastrelu'); si linistea din casa... sfasaietor, eu zic ca numai cine nu are nu stie, chiar daca sunt asa mici... Oricum, cred ca am dat-o gres cu plangareala mea aici, ma asteptam sa se inchida topicul cu anuntul meu,nush de ce dar lipsa de reactie am perceput-o ca o respingere... sa fie oare paranoia de la atata amar ce am varsat?... :((
raluca

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #568 : Luni, 28 Mai 2012, 19:32 »
Parerea mea e ca nu ar fi bine sa iei altul acum, imediat. E ca si cu relatiile, trebuie perioada de doliu...
io stiam ca cui pe cui se scoate  ^-^
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #569 : Luni, 28 Mai 2012, 19:35 »
Merci Caroline pt sfat, perusika mea are deja un nou partener 
io zic ca ai facut bine, veti trece cu totii mai usor peste acest eveniment
si stai linistita, cei care au animale/pasari te inteleg  :kissing: chiar daca n-au postat nimic  :)
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!