Aici se discuta > Subiecte generale

Animale - Pasiune si terapie

<< < (9/163) > >>

luciamanta:
Crista, nu o duce inapoi. Mai bine da un anunt pe Internet, da un anun la un ziar f. cunoscut si in felul acesta poate gasesti un stapan pentru ea. Sau poate o pastrezi tu. totusi.

capsuna:
Crista e pisicuta sau motanel? Daca e motan il vreau eu.

anamama13:
uite capsunica un motanel :

Motanul Libby are1 an jumatate, e cuminte si e la noi de cind avea vreo 2 luni. Nu a iesit niciodata la exterior.
Tommy a inceput sa il bata de citeva luni si nu renunta la teroare iar noi intervenim dar trebuie tinut Tommy inchis ca sa se poata misca si Libby care sta numai pe dulap sau sub pat unde nu e loc sa fie batut.
Asa ca Libby are mare nevoie de o casuta unde sa mai fie fete sau baieti blinzi, nu ca Tommy.
Daca aveti stiinta de asa un loc sau il vreti pe Libby sa va tina companie - e cuminte si mingiicios dar deocamdata foarte speriat - va rog sa va ginditi la el.

gasesti si poze cu el in mesajele anterioare... nu-ti place sa-l salvezi tu ?

luciamanta:
Va felicit pe toate, deoarece aveti cate un animalut sau mai multe chiar. Sunteti nemaipomenite si ma bucur ca v-am cunoscut prin intermedeiul acestu forum.

capsuna:
L-am vazut pe motanul Libby, e f frumos, dar mie imi trebuie un motanel mic, care sa se adapteze la mine acasa. Eu locuiesc la curte si pisica sta afara (nu afara in ploaie), dar nu pot sa-l tin numai in casa. O pisica crescuta in casa nu stiu in ce masura se va adapta.   

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă