Aici se discuta > Subiecte generale
Animale - Pasiune si terapie
Laurete:
Si eu am o pisicuta de 3 ani. Este vedeta casei. Stie cind sunt suparata si incearca sa imi faca viata cit mai frumoasa. Povestea ei a aparut in revista PISICA din luna aprilie 2008.
Am atasat 2 poze cind era mititica. Acum este o zvirluga si o lunguiata.
luciamanta:
--- Citat din: Laurete din Duminică, 04 Aprilie 2010, 17:55 ---Si eu am o pisicuta de 3 ani. Este vedeta casei. Stie cind sunt suparata si incearca sa imi faca viata cit mai frumoasa. Povestea ei a aparut in revista PISICA din luna aprilie 2008.
Am atasat 2 poze cind era mititica. Acum este o zvirluga si o lunguiata.
--- Terminare citat ---
Sa iti traiasca pisicuta, sa fie sanatoasa si voioasa! Paste Fericit!
maria171:
Laurete
care e povestea pisicii tale?
sau da macar un link unde putem sa citim
Crista:
Mi s-a intamplat ceva si am nevoie de un sfat : fiica mea se erijeaza deseori in salvatoare de animalute si bine le face,le duce la veterinar,le gaseste stapan,le adaposteste la noi pana atunci,tot tacamul...Dar acum a adus o pisicuta de trei luni,din curtea unei scoli de soferi cu sursa de mancare la un fast-food,cu mama DAR si cu un frate calcat de masina si altul incendiat de niste cretini.De 10 zile e la noi,deparazitata,foarte trista si lipsindu-i compania altor pisici,Sasha o miroase si apoi o ignora.Insa ea il copiaza,se culca in locurile lui,il urmareste iar de doua nopti se culca in camera cu noi,nu sub mobile ca pana acum.Cand crede ca e singura a inceput sa se joace de mama focului.Totusi,as duce-o inapoi...
Laurete:
Crista , te sfatuiesc sa nu o duci inapoi. Incearca sa intrebi prin vecini, colegi, etc. daca vrea cineva o pisicuta. Este pacat sa o arunci iar in strada. Este prea mica ca sa se descurce singura si i se va intimpla ceva rau. Crede-ma! Decit sa o gasiti peste citeva zile sau saptamini calcata de o masina, mai bine mai pastrati-o citeva saptamini pina ii gasiti un stapin. Trebuie sa existe cineva care sa o vrea.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă