Arhiva > Arhiva

Singuri si optimisti.... exista asa ceva?

<< < (13/16) > >>

steliana:
să înţeleg că avem doi resemnaţi.... fără urmă de optimism?

Ayouni:
1.
--- Citat din: silviu din Marți, 01 Iunie 2010, 12:22 ---
--- Citat din: Ayouni din Marți, 01 Iunie 2010, 10:55 ---o persoana cu astfel de multiple posibilitati elevate enumerate mai sus, nu stiu zau cum de mai are timp sa stea pe acest forum...

--- Terminare citat ---
mai degraba o persoana ghinionista, fara noroc la gospodine :(
--- Citat din: ayouni ---cam naspa, daca ele asteptau in bikini si mirosind a d&g, si mancau ceea ce gateai tu, inseamna ca erai tu cel cu sortul in brau, pregatind 7 feluri de mancare si placinte. cel putin asa se intelege. si apoi le mai cumparai si toale de firma... asa da, oricine doreste un astfel de barbat! unde sa trimitem cv-urile?!
--- Terminare citat ---
nu, eu eram cel cu poalele-n brau, gata sa ma las violat de fata cu bikini. nu stiu de unde ai inteles ca le cumparam tzoale de firma? nu te osteni cu cv-ul! tu te-ai consolat cu gandul ca nu gasesti un tip de statura ta, eu m-am resemnat cu gandul ca nu am noroc la gospodine :(

--- Terminare citat ---

1. ai si tu dreptate, trebuie sa recunosc! dar cum ti-ai dat seama ca unele din leoaicele gospodine de pe acest forum nu prea suntem publicul tau tinta, totusi iti suntem recunoscatoare ca ne mai acorzi si nou un pic din timpul tau pretios.
2. aici as vrea sa clarific ceva pentru toata lumea: am venit pe acest forum nu pentru a-mi gasi o pereche, ci doar prieteni si prietene. nu este locul cel mai propice pentru a gasi o pereche si plus de asta da, ai dreptate din nou, m-am consolat cu gandul ca nu gasesc un tip de statura mea.  la 1.90 m ai mei, e chiar foarte greu si tin neaparat ca EL sa fie mai "inalt" decat mine. 

silviu:

--- Citat din: youni ---dar cum ti-ai dat seama ca unele din leoaicele gospodine de pe acest forum nu prea suntem publicul tau tinta
--- Terminare citat ---
nu mi-am dat seama ca am de-a face cu leoaice gospodine si nici nu am un public-tinta.
--- Citat din: ayouni ---aici as vrea sa clarific ceva pentru toata lumea: am venit pe acest forum nu pentru a-mi gasi o pereche
--- Terminare citat ---
asta era clar de la inceput. nu suntem pe un forum de matrimoniale.
--- Citat din: youni ---la 1.90 m ai mei, e chiar foarte greu si tin neaparat ca EL sa fie mai "inalt" decat mine.
--- Terminare citat ---
bafta!

pe_jumate:
mi-au iesit analizeleeeeeeeeeeee! sunt optimista rau de tot azi! va iubesc pe toti! :-*

maria171:
noi toti te iubim pe tine
e bine, nu?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă