Arhiva > Arhiva

Singuri si optimisti.... exista asa ceva?

<< < (9/16) > >>

anamama13:
si-acum ce-o sa te faci ??? ca aici suntem mai multi de 4 ... hi,hi,hi....

Crista:
carmentoma,cat de adevarat : fiecare varsta e frumoasa.Sunt perfect de acord,asta si ajuta sa imbatraneasca oamenii frumos,nu cramponati de ceva trecut ,nostalgia o fi buna dar cu masura.Nu regret tineretea,a fost,a trecut,am acum altceva  pentru ce pot fi foarte recunoscatoare sortii.Ca ne mai zbarcim,anchilozam, asta e,ma adaptez.

Cristaly:
Am 43 de ani...inca mai am pentru ca in vara mai adaug unul.
Nu mi-am imaginat niciodata ca la 41 de ani voi avea parte de cea mai fericita intamplare din viata mea, care a venit neasteptat, poate ca o "recompensa" a anilor care pur si simplu doar treceau. Pot spune ca de atunci am trait mai frumos, am schimbat ceva in modul de a gandi, de a fi. Ceea ce vreau sa spun este ca oricand se poate intampla ceva, poti sa te lupti, sa vrei ani in sir si intr-o zi poate fi o schimbare.

capsuna:
In ce a constat intamplarea fericita care ti-a schimbat viata?

Cristaly:
Capsuna,viata mea a fost o insiruire de ani, in care nu se intampla nimic spectaculos, casa, serviciu, cateva iesiri la munte sau rareori la mare. Intamplarea de care vorbesc nu mi-a schimbat viata (ar fi fost si asta posibil dar am gresit  atunci) insa mi-a schimbat modul de a gandi, de a fi, si-a pus amprenta puternic asupra mea.
Intr-o zi am primit o invitatie de la un fost coleg de liceu de a-mi petrece cateva luni in tara in care locuia. La inceput mi-a parut un joc, eu care nu plecasem niciodata nicaieri, care nu aveam pe nimeni apropiat in alta parte pina cand la finalul unui interviu (in care uitasem pentru ce eram acolo) ofiterul mi-a spus "bine doamana, m-ati convins...va dau viza". Apoi drumul singura peste Ocean, primul meu zbor...lumea noua pe care incepeam sa o descopar...aniversarea zilei mele de nastere...mirarea ca la varsta asta un om nu e considerat batrin si dat la o parte, ca oamenii inca mai merg la scoala, lucreaza, zambesc...si multe, multe altele. Am avut sansa unor fosti colegi de clasa minunati care m-au purtat prin multe locuri pe care niciodata altfel nu as fi avut sansa sa le vad.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă