Arhiva > Arhiva
Singuri si optimisti.... exista asa ceva?
luciamanta:
dragii mei, un masaj poate fi miraculos aunci cand ne simtim singuri sau tristi
Cristaly:
Este prima zi din mai, cum petreceti singles?
Ma uit ca sunt singurul utilizator pe-aici, deci, intr-adevar...foarte singura!
luciamanta:
--- Citat din: Cristaly din Sâmbătă, 01 Mai 2010, 14:56 ---Este prima zi din mai, cum petreceti singles?
Ma uit ca sunt singurul utilizator pe-aici, deci, intr-adevar...foarte singura!
--- Terminare citat ---
Nu esti deloc singura, draga mea...si eu sunt pe aici, atat cat imi permite timpul... Azi am avut program administrativ-gospodaresc, am fost si la cumparaturi, am plimbat si cele doua cateluse ale mele, Ely si Tina... Acum imi iau masina si plec din nou la cumparaturi. Poate o sa trec si pe la teatru sa imi un bilet. Eu caut mereu sa imi fac viata placuta. Ieri mi-am cumparat de la piata niste flori minunate. A intrat primavara in casa mea. Apoi am fost la manichiura, aveam programare... Acum scriu pe forum, comunic cu tine si ma bucur ca existi. Iti doresc o dupa-amiaza cat mai agreabila! Te pup
Cristaly:
Iti multumesc luciamanta pentru ca ti-ai gasit putin timp sa-mi scrii. Si eu fac multe din lucrurile enumerate de tine. Nu am nici o problema in a iesi singura doar ca in anumite zile, atunci cand multi ies in grup/familie am un sentiment ciudat si neplacut. Sa speram ca toate sunt trecatoare, nu?
O seara frumoasa!
anamama13:
micile bucurii oblojesc ranile mari....
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă