Arhiva > Arhiva
Singuri si optimisti.... exista asa ceva?
luciamanta:
--- Citat din: Cristaly din Sâmbătă, 01 Mai 2010, 22:12 ---Iti multumesc luciamanta pentru ca ti-ai gasit putin timp sa-mi scrii. Si eu fac multe din lucrurile enumerate de tine. Nu am nici o problema in a iesi singura doar ca in anumite zile, atunci cand multi ies in grup/familie am un sentiment ciudat si neplacut. Sa speram ca toate sunt trecatoare, nu?
O seara frumoasa!
--- Terminare citat ---
Te pup, de abia acum am intrat pe forum. Iti doresc o zi reusita cu mult senin in suflet! Dar cum de nu ai mers la Cheia de 1 si 2 Mai?
Cristaly:
@luciamanta: nu am fost prea in tema cu iesirea la Cheia, in plus cred ca mia-r fi luat o zi drumul dus, una intors deci excat cele doua zile libere!
Aseara am iesit, la gradina, la un mic si o bere, era atata lume cum nu-mi amintesc sa fi vazut de multi ani.
Toate bune!
luciamanta:
Cristaly, ma bucur ca te-ai simtit bine. Anul acesta nu a cazut prea bine ziua de 1 Mai, fiind o zi de sambata. Anul trecut am fost in Bulgaria si acum doi ani am fost la Predeal de 1 Mai. Acum insa sunt mai linistita... Ai fost in tabara la Sibiel? Te pup, numai bine
Cristaly:
La Sibiel...inca nu, din acelasi motiv, timpul foarte scurt. Dupa 15 iunie voi avea timp din plin si sper sa ma alatur si eu grupurilor din perioada verii. Am citit cat de frumos a fost la Sibiel...
Crista:
Cristaly,dupa 15 iunie cand se termina scoala? Lucrezi cumva si tu in invatamant?Si pe mine m-a oprit de la cateva inscrieri la intalnirile singles acest motiv,faptul ca nu era in week-end sau in vacanta - pe prima am ratat-o din nepricepere.Sper,insa ,ca apoi sa ma mobilizez,altfel inseamna ca a fost doar un pretext...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă