Scrise de noi > Articolele noastre
Ce-ati face, daca....
wonderland:
N-am fost creaţi de Dumnezeu să suferim, biologia noastră o demonstrează: avem nevoie de fericire. În concluzie, devenim ceea ce gândim, sănătoşi sau bolnavi, fericiţi sau nefericiţi. Chiar şi la nivelul creierului, înnoirea celulelor noastre nervoase este favorizată de o gândire constructivă, optimistă şi este inhibată de agresivitate, furie şi depresie.
nu conştiinţa e produsul creierului, ci creierul este produsul conştiinţei. Creierul nostru e doar un receptor.
Dumitru Constantin Dulcan - autorul unei cărți pe care tot îmi promit că o recitesc - Inteligența materiei
(in paranteză fie spus, dacă nu ar fi fost scrisă de un român, în România, probabil ar fi ajuns best-seller :knuppel2:)
wonderland:
Frică de dispariția fericirii, mai ales de felul în care vom face față pierderii surselor exterioare de care legăm starea de fericire, uneori, chiar înainte de a le avea, ne conduce, doar aparent paradoxal, spre evitarea și respingerea a ceea ce ne-ar face fericiți.
Simplificat, frica de nefericire ne ține departe de fericire.
noiembrie:
Hai, vino la portile noastre frumoase....ce-ar fi sa le deschidem pe toate....sa vina lume, lume de toate felurile, si culorile
ce o sa ne facem atunci...!?
wonderland:
sunt frumoase porțile, așa e. cele cu deschidere în...real :smitten: :kissing:
mihaela1961:
--- Citat din: wonderland din Luni, 02 Septembrie 2013, 09:29 ---
Dumitru Constantin Dulcan - autorul unei cărți pe care tot îmi promit că o recitesc - Inteligența materiei
(in paranteză fie spus, dacă nu ar fi fost scrisă de un român, în România, probabil ar fi ajuns best-seller :knuppel2:)
--- Terminare citat ---
Imi permit un sfat:citeste si 'In cautarea sensului pierdut'!Daca vrei, 'ti-o pot imprumuta' eu ;)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă