Scrise de noi > Articolele noastre

Ce-ati face, daca....

<< < (2/9) > >>

wonderland:
”N-am fost creaţi de Dum­nezeu să suferim, biologia noastră o demons­trea­ză: avem nevoie de fericire. În concluzie, devenim ceea ce gândim, sănătoşi sau bolnavi, fericiţi sau nefe­riciţi. Chiar şi la nivelul creierului, înnoirea celulelor noastre nervoase este favorizată de o gândire cons­tructivă, optimistă şi este inhibată de agresivitate, furie şi depresie. ”

”nu conştiinţa e produsul cre­ierului, ci cre­ie­rul este produsul con­şti­inţei. Creierul nostru e doar un re­cep­tor. ”

Dumitru Constantin Dulcan - autorul unei cărți pe care tot îmi promit că o recitesc - ”Inteligența materiei”

(in paranteză fie spus, dacă nu ar fi fost scrisă de un român, în România, probabil ar fi ajuns best-seller :knuppel2:)

wonderland:
Frică de dispariția fericirii, mai ales de felul în care vom face față pierderii surselor exterioare de care legăm starea de fericire, uneori, chiar înainte de a le avea, ne conduce, doar aparent paradoxal, spre evitarea și respingerea a ceea ce ne-ar face fericiți.

Simplificat, frica de nefericire ne ține departe de fericire.

noiembrie:
Hai, vino la portile noastre frumoase....ce-ar fi sa le deschidem pe toate....sa vina lume, lume de toate felurile, si culorile
ce o sa ne facem atunci...!?

wonderland:
sunt frumoase porțile, așa e. cele cu deschidere în...real  :smitten:  :kissing:

mihaela1961:

--- Citat din: wonderland din Luni, 02 Septembrie 2013, 09:29 ---
Dumitru Constantin Dulcan - autorul unei cărți pe care tot îmi promit că o recitesc - ”Inteligența materiei”

(in paranteză fie spus, dacă nu ar fi fost scrisă de un român, în România, probabil ar fi ajuns best-seller :knuppel2:)

--- Terminare citat ---
Imi permit un sfat:citeste si 'In cautarea sensului pierdut'!Daca vrei, 'ti-o pot imprumuta' eu  ;)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă