Scrise de noi > Articolele noastre

"Indragosteala" sau iubire?

<< < (6/16) > >>

micaela:
Mihaela, adica si tu ai platit imaturitatea alegerii din junete? :)

mihaela1961:

--- Citat din: micaela din Joi, 11 Aprilie 2013, 12:32 ---Mihaela, adica si tu ai platit imaturitatea alegerii din junete? :)

--- Terminare citat ---
Micaela
Intru completare, eu ce 'esplic' in articolul 'Indragosteala sau iubire'?Dar in 'Singuratatea alergatorului de cursa lunga?...nu insir mai multe postari, nu de altceva, dar pot fi acuzata de 'reclama publicitara'...mie insami!deduci clar!
Dar ce observ eu cu bucurie...avem multe 'filozofeli' comune!  :)

achile:
Ce bine ar fi ca aceste discutii sa aiba loc ,face to face,la o cafea black si inconjurati de nori de tutun!dar....probabil ca pentru asta sunt....excursiile!
Nickul ales....nu are legatura cu mine.....pur si simplu l-am adoptat la un moment dat si am ramas cu el.Mi-ar place sa am doar un singur punct vulnerabil dar realitatea este cu totul alta.Eu stiam ca sagetatorii sunt rebeli...iar gemenii duplicitari...poate gresesc,nu nu sunt nici una dintre aceasta zodie.Sunt alta ...care sunt convins ca ti-a trecut prin cap .Informatia cea mai relevanta este faptul ca am disecat propozitiile/frazele si am comentat asupra lor.Eu cred in iubire neconditionata! ca este o zi,o luna....de preferat toata viata.Dar eu in asta cred!Mi-am petrecut 17 ani din viata dintr-o obligatie ....si imi dau seama ca mi-am distrus o parte din ea.Acum...sa o iau de la inceput....este cumplit.Incerc sa o iau pe alta cale.

achile:
Voi apuca oare(in asta viata!) sa citesc tot ce ati scris voi pe aici?

mihaela1961:

--- Citat din: achile din Joi, 11 Aprilie 2013, 12:48 ---Voi apuca oare(in asta viata!) sa citesc tot ce ati scris voi pe aici?

--- Terminare citat ---
Pai la topicul tau anterior acestuia, spuneai ca trebuie sa o iei cumva de la capat!Uite o perioada de tranzitie cu noi(pe forum sau in excursii-activitati) :) :)Iti jur ca nu fac lobby acestui forum! Am participat si eu(daca e vorba de real) la doua activitati, desigur ca va veni si Revelion 2014(uff, ferice de cei ce sunt mai aproape de Sibiel!), dar imagineaza-ti pana la o intalnire face-to face(vezi activitatile curente), sunt minunate si cafele vituale! Este chiar un topic numit 'Cafeaua de dimineata pe la amiaz'...
Prin septembrie anul trecut, asa am inceput si eu-ca tine-am descoperit forumul si ma uita Dumnezeu pe aici, dar cu folos zic eu!! :flori:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă