Scrise de noi > Articolele noastre

Pierdut partener ideal. Găsitorului recompensă

<< < (12/16) > >>

wonderland:
Asa e! Si reciproca e valabila. Adica si io eram ideala, dar pentru altcineva...
Complicate sunt caile pana la intalnirea ideala!!!

adda:
Sau nu s-a nascut inca :giggle: :crazy2:

oviarad:
Vorbind serios acum , asa putin , eu cred ca si momentul in care il/o intalnesti conteaza , cat de mult vezi in el/ea raspunsul nevoilor, nazuintelor , dorintelor  tale , conteaza varsta la care va intalniti , e clar ca cu cat inaintam in varsta suntem mult mai putin dispusi la compromisuri , deasemenea fiind mai intelepti  :blush: consideram alte calitatii ca fiind importante la partener , cautam altceva decat in tinerete ,acum scriind  chiar ma intreb daca asa o fi ?
Ideal,  de fapt ce inseamna ideal  pentru fiecare , o copie la indigo a ta de alt gen? sau contrastele se atrag ?

adda:
Sa nu confundam "ideal" cu "perfect". ;D
Si nu cred ca trebuie sa fie nici pe departe o copie la indigo a ta,  ci mai degraba sa vina ca o completare ...cred.
Nu stim pana nu îl gasim, constatam de fapt atunci ca este sau nu partenerul ideal, cand chiar simtim acest lucru...

oviarad:
Imi cer scuze adda , nu stiu cati ani ai , dar eu desi tanar la cei 45 ai mei , cand ma intalnesc cu cineva simt ca ma dor genunchi de la mersul pe jos , sau capul cand constat ca poza de pe site era cu vreo 10 ani mai tanara decat domnisoara din fata mea , sau mainile , anticipat , cand ma gandesc la trecerea pragului , traditie atat de frumoasa , deoarece ceea ce era sus in poza , a ajuns undeva la mijloc in realitate , gravitatia fiind de vina desigur ,,,,,,,,,,,,,,,, glumesc nu ma luati in seama  ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă