Scrise de noi > Articolele noastre

Pierdut partener ideal. Găsitorului recompensă

<< < (11/16) > >>

wonderland:
Inca unul si ma duc! Adica, inca o postare cu dialog relativ bogat,  scoasa din sertarul usor prafuit si intepenit de neutilizare care tinde sa devina sectiunea Articolele noastre.. Glume, autoironii, confesiuni si povesti de viata. Cam asta gasiti pe aici, daca aveti rabdare sa cititi de la inceput.

on topic: acuma ma gandesc ca daca e pierdut, partenerul ideal nici n-o fi de gasit. Iar daca totusi il gaseste cineva, il pastreaza pentru el, renuntand la recompensa.  ;D

Acu vad ca, intre timp au mai aparut si termeni noi: compatibilitatea dispozitionala.
Si, cica, trebuie sa cauti "partenerul capabil sa lucreze cu tine si sa itii scoata la iveala cele mai bune trasaturi." (de aiurea de pe net)
E ceva adevar in asta. Cred ca fiecare dintre noi are o experienta in care, la un moment s-a oprit si a gandit ca celalalt scoate ce-i mai rau din el. Adica, de exemplu: furia, critica, bombaneala, cicaleala, fite,  daca ar fi sa ma refer doar la femei?

Nu prea-s de acord cu prima parte: in care el tre sa lucreze cu mine. Sau eu cu el. Adica, cum? Nu-mi mai caut partener? Imi caut un coach, un mentor, un guru, un terapeut sau ce?

Eu cred ca fiecare e dator si responsabil sa lucreze fiecare cu sine. Iar, daca din acest lucru individual rezulta ca fiecare scoate la veala si pune in slujba relatiei ceea ce are el mai bun, mai frumos, atunci chiar ca zici ca ti-a pus Dumnezeu mana in cap. Sau partenerul ideal in brate, depinde.

wonderland:
Pentru ca s-a reiterat, la alt topic tema subiectivitatii perceptiilor, ma gandeam ca si in cautarea partenerului ideal apare aceasta subiectivitate. Intr-un final, fiecare gaseste, sau doar ramane cautand, partenerul ideal pentru sine. Iar asta depinde mult si de nevoile noastre emotionale intr-o perioada sau alta a devenirii noastre si poarta, clar amprenta experientelor anterioare.

Raman la convingerea ca e pagubos sa faci un portret robot.

adda:
"Pierdut partener ideal..." hmmm. ..pai dac? l-am pierdut înseamna ca nu era ideal :giggle: sau???

wonderland:
E un fel de a spune: Pierdut, adica inca nu l-am gasit. :giggle:  :crazy2:

oviarad:
Era ideal ,,,,,dar nu pentru tine  :angel:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă