Scrise de noi > Articolele noastre
Despărțirea nu e sfârșitul lumii...
mihaela1961:
A vrut sa fie un lord ...macar la divort si sa-ti lase o amintire placuta!
Glumeam acum, dar serios eu nu inteleg de ce nu v-ati mai vazut?In fond daca in ultima seara ati dromit imbratisati, eu deduc ca buni amici puteati ramane.Daca va aruncati cu cratiti si injuraturi(ambele in cap, eventual si niscai pumni), atunci era exclus.Asta ca sa termin pe un ton saltaret! :-\
adda:
--- Citat din: Caroline din Joi, 13 Iunie 2013, 10:55 ---Tot NU de pe Internet, ci din viata reala:
Cand am divortat de ex, divortul si partajul a avut loc intr-o ora la tribunal, la mica intelegere. Dupa aceea, el mi-a luat un buchet de trandafiri (eveniment care nu se mai intamplase de cand ne cunoscusem). Avocata era cu noi si a facut ochii cat cepele... ea, care stia tot "raportul" celor 15 ani, din dosare. Noaptea dinainte, dormisem impreuna, imbratisati (nu va imaginati altceva... parteneri de sex nu mai eram de vreo 2 ani). Dupa ce am scapat de proces si de avocata, el m-a invitat la pranz la restaurant. Si de-atunci (se fac 4 ani, vara asta) nu ne-am mai vazut niciodata.
--- Terminare citat ---
un final neasteptat...ca sa-l tii minte ;)
--- Citat din: mihaela1961 din Joi, 13 Iunie 2013, 13:38 ---A vrut sa fie un lord ...macar la divort si sa-ti lase o amintire placuta!
Glumeam acum, dar serios eu nu inteleg de ce nu v-ati mai vazut?
--- Terminare citat ---
de ce sa se mai vada daca nu mai aveau nimic "de impartit" ?
mihaela1961:
Stau si ma intreb (am motivele mele bine intemeiate), de ce un anumit gen de relatie(sa zicem de iubire) nu se poate transforma intr-o relatie de prietenie?Oare din orgoliu?Probabil ca cel 'ranit' sa zicem nu accepta 'o altfel de relatie- de foarte buna prietenie-este doar o presupunere!
Exista ce-i drept si exceptii, dar stiti cum 'sta treaba' cu exceptiile! :( ???
adda:
din cateva motive....
1. de la iubire la ura nu e decat un pas si nu se mai pot vedea deloc
2. pt unii e prea dureros sa mai aiba vreo relatie, altfel decat cea de iubire, cu fostul partener....si atunci e mai usor sa treaca peste daca nu se mai vad deloc
3. pur si simplu se instraineaza si nu mai au nimic sa-si spuna
silviu:
4. pur si simplu, ambii amandoi considera ca e pierdere de timp
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă