Arhiva > Arhiva
ARHIVA - Tutoriale, probleme si propuneri tehnice, privind forumul
Ayouni:
--- Citat din: Saturnianul din Luni, 02 August 2010, 23:00 ---O initiativa nemaipomenita si necesara pentru cei neinitiati in tainele computerelii. Felicitari @Ayouni!
--- Terminare citat ---
tocmai ce-am vorbit de alzheimer, am uitat sa spun in postarea anterioara ca dau si lectii particulare... :)
almi_gabi:
Initiativa este laudabila, am doar observatia ca topicul este foarte stufos si vai de "newbie" care cauta si el cum sa posteze o poza sau o melodie. Poate ar trebui subcapitole pentru astfel de explicatii!
Deh, ziceam si eu.... ;D :D
pe_jumate:
bravo @ayouni@ esti uriasa! :-*, multumesc mult!
acum mi-e clar ca fara tutorialul tau puteam eu sa incerc mult si bine, heheheheee ;)
Ayouni:
--- Citat din: awana din Marți, 03 August 2010, 08:49 ---Initiativa este laudabila, am doar observatia ca topicul este foarte stufos si vai de "newbie" care cauta si el cum sa posteze o poza sau o melodie. Poate ar trebui subcapitole pentru astfel de explicatii!
Deh, ziceam si eu.... ;D :D
--- Terminare citat ---
pai da, ziceai si tu! e totdeauna mult mai usor... ;)
totusi, draga awana draga, nu uita ca de ani buni traim in lumea calculatoarelor si toata lumea este familiarizata cat de cat cu ele. in plus, vad ca n-ai observat postarea in care spuneam ca dau clase si particulare, in caz de nevoie. o zi buna tie si tuturor.
Saturnianul:
Observaţia Awanei mi-a dat o idee: tutorialele şi problemele tehnice ale forumului să devină o secţiune în sine iar fiecare tutorial să fie un topic separat pentru a putea fi mai uşor de reperat în cadrul forumului. Voi vorbi şi cu Gigi şi am să fac schimbarea respectivă.
Aşa că dragă @Ayouni zisul e şi el uneori bun la ceva, mai ales cînd asta e tot ce poţi să faci (cum e cazul de faţă), pentru că poate puncta idei care uneori trec pe lîngă tine. Multe dintre ideile mişto mi-au venit din vorbele aruncate aparent la întîmplare de alţii. Iar punctarea Awanei am simţit-o mai mult ca o sugestie îndreptată spre admini ;)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă