Arhiva > Arhiva
ARHIVA - Tutoriale, probleme si propuneri tehnice, privind forumul
almi_gabi:
--- Citat din: maria171 din Luni, 22 Martie 2010, 11:56 ---sincer mi se pare ca s-au deschis prea multe topice (topicuri?) multe avand acelasi continut ....
--- Terminare citat ---
Si mie mi se pare ca deja s-au suprapus subiectele unele cu altele.
Ar trebui putina organizare aici, pe domenii.
Dar forumul este la inceput.
marcutza:
cand dau comanda Verifica pe mesaje in care am atasat imagini sau youtube, nu-mi apare mesajul cu TOT cu imagine sau youtube ci DOAR ceea ce am scris, text.
admin:
Cei cu care am mai discutat privat imi stiu parerea despre modul de organizarea a forumului. Este la inceput , exista si o frenezie pozitiva care ar fi fost o greseala sa o incarcerez in reguli sau organizari riguroase. Am reusit sa vin la zi cu raspunsurile pe Email, astfel incat imi raman 9 probleme care in ordinea importantei sunt:
- organizarea si regulamentul de functionare a cluburilor - spatiul virtual dedicat fiecarui dintre acestea
- harta cluburilor - astfel incat printr-o tastare oricine sa poata vedea daca in orasul sau exista un astfel de club
- pregatirea si numirea moderatorilor
- pregatirea echipei SC, coptarea unor colaboratori si a unor voluntari
- reasezarea forumului - impunerea unor restrictii si admiteri in functie de nivelul de user
- stabilirea nucleelor de club
- desfasurarea taberelor aprilie
- stabilirea noilor destinatii pt intalniri - analiza propunerilor venite de la voi
- deschiderea primelor cluburi
Toate acestea in maxim 2 luni. Cam putin timp dar nu imposibil de realizat.
marcutza:
Super, super adminu', abia astept organizarea asta, deja azi s-a vazut ceva, brava.
Succes si sa fie cu noroc !!
admin:
Multumesc Marcutza, sper ca schimbarile pe care le-am facut nu creeaza prea mult disconfort
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă