Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Minivacanta pentru monoparentali si copiii lor: Cisnadioara 14 - 18 iulie 2013
Mimi:
--- Citat din: admin din Marți, 23 Iulie 2013, 13:16 ---Mimi sa stii ca ma gandeam la un moment dat sa fac o tabara efectiva de pregatire montana in Muntii Cibiunului. Cu Feli impreuna am putea experimenta si invata lucruri foarte interesante ce tin de ascensiune, de asigurare. Si langa, mountain bike, caiac, adica ceea ce am oferit ca program copiilor si a placut mult parintilor! :)
La anul am sa mai schimb cate ceva in program, am sa scot si o sa inlocuiesc cu noi actiuni. Cindrelul era printre noile optiuni.
--- Terminare citat ---
Si mie imi place mult cum suna ! Multumesc de luat in seama ! :flori:
aprilie:
Super!!! Ma inscriu de pe-acum :applause:
admin:
Am transmis pozele tuturor celor care au participat la aceasta tabara. Daca nu le-ati primit, asa cum vi le-am trimis, impachetate winrar, prin wetransfer, scrieti-mi pe adresa office@singlescamp.ro si am sa mai incerc o data...
bluesky:
Multumesc pentru poze si pentru minivacanta minunata pe care ai organizat-o pentru noi.
Inainte de a ma inscrie pentru tabara citisem doar prezentarea pentru Cisnadioara si, recunosc, am fost cam derutata cand mi-ai scris de Gura Raului. Inscriindu-ne cam in ultima clipa, n-am avut timp sa-mi creez asteptari cu privire la ce ne-ar astepta, dar ceea s-a intamplat a fost la superlativ.
Pentru mine a fost una din cele mai frumoase vacante. M-am bucurat de toate activitatile, de peisaj, de mancarea foarte buna, atat cea pregatita de dna.Maria, o gazda minunata, cat si dea de la Sibiel si de la Cheile Cibinului.
Tu si Feli sunteti pasionati de ceea ce faceti si, prin urmare, foarte buni in ceea ce faceti, de aceea sunt convinsa ca veti realiza actiuni frumoase impreuna, cu atat mai mult ca startul a fost un succes. Mi-a facut placere sa va intalnesc, am avut ce invata de la voi si va multumesc.
Referitor la tabara de pregatire montana, e o idee interesanta... Cu asa activitati nici nu ma mai intereseaza sa renunt la statutul de single :))
Mult succes!
Mimi:
Hip,hip,ura !Hip,hip,ura ! Tot mai multi adepti pt.tabara de pregatire montana.Iupiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ! La anu' sper sa ne-ntilnim cu Feli ! :thumbup: :yeah: *|*
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă